Повредата във вратата на линейката, която не позволи вратарят на

...
Повредата във вратата на линейката, която не позволи вратарят на
Коментари Харесай

Собствениците на линейката от "Славия" - ЦСКА: Повредата е настъпила в мига на инцидента


Повредата във вратата на колата за спешна помощ, която не разреши вратарят на " Славия " Георги Петков да бъде неотложно откаран в болница след конфликта с Жорди Кайседо от ЦСКА. Стражът изпадна в безсъзнание, откакто си глътна езика, а футболистите и водачът на колата за спешна помощ се наложи да разрушават вратата.

В предаването " Тази заран " ръководителят на съвета на шефовете към медицинския център, който се грижи за возилото - Лалка Коева, съобщи, че става дума за неуместно стичане на събитията.

" Нашето мнение е, че тази щета е настъпила сега на случая. При отварянето на вратата водачът е чул едно в допълнение тракване и по-късно е било невероятно да се отвори вратата. Имаме още две коли за спешна помощ. Вратата се е отваряла, изрично. Тези коли ги употребяваме всеки ден за наши пациенти, за наши потребности. Така че тя изрично се е отваряла. Просто неуместно стичане на събитията ", сподели тя.

Снимка: Lap.bg


При провеждането на футболни срещи у нас клубът хазаин е длъжен да обезпечи една кола за спешна помощ на стадиона. Въпросният медицински център постоянно обезпечава такива услуги.

" Шофьорът не е знаел. Ние не сме транспортна компания. Ние сме медицински център. Много добре знаем какъв брой коства здравето на един човек, по какъв начин бързо може да бъде изгубено при някакъв случай, какъв брой мъчно се възвръща по-късно. Поемайки отговорността да подсигурим мачовете от българското състезание, сме наясно каква отговорност носим. 10 години подсигуряваме мачовете от българското състезание. Нашите чиновници и водачи са имали доста тежки случаи на огромни мачове с доста травматизъм. ", съобщи Колева.

Снимка: Lap.bg


45-годишният Петков е в устойчиво положение. След обзор във Военно-медицинска академия се чака да бъде изписан в околните дни и даже да се завърне към тренировките до 2 седмици.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР