Повреда в услугата Amazon Alexa причини главоболия на много потребители(снимка:

...
Повреда в услугата Amazon Alexa причини главоболия на много потребители(снимка:
Коментари Харесай


Повреда в услугата Amazon Alexa причини г


Повреда в услугата Amazon Alexa аргументи главоболия на доста консуматори
(снимка: CC0 Public Domain)

Редица консуматори на Amazon Alexa се оплакаха в петъчния ден, че гласовият им помощник е блокирал сутринта. Според информацията в мрежата, казусът е засегнал Обединеното кралство и елементи от континентална Европа, само че множеството известия за неработещата Alexa в последна сметка са в английски блогове и издания. Сривът е траял към час.

Най-големият проблем за множеството консуматори е било това, че не са можели да изключат алармата си в петъчното утро, заяви. Съобщенията в Twitter и други обществени мрежи гласят, че Alexa е траяла да извършва събуждащата мелодия даже след неведнъж разпореждане да спре будилника.

„ Алармата ми продължи да звъни и не се изключваше, без значение какъв брой благо я молех да спре ”, споделя потребителка на име Лара Люингтън. „ Сутрешната тревога не щеше да се изключи – аз ѝ споделям, „ Алекса, стой ”, а тя ми отвръща „ Съжалявам, нещо се обърка ”, оплаква се Огбонтариджи Елеро. „ Какво ѝ става на Алекса, развалена ли е или просто към този момент не ми обръща никакво внимание ”, недоволства различен консуматор в Twitter.
още по темата
В последна сметка малко по-късно денем Amazon заяви, че казусът е позволен. „ Тази заран имахме проблем, който повлия на способността на някои клиенти на Alexa да взаимодействат с услугата. към този момент работи обикновено ”, разгласи компанията.

Прекъсването беше по-значителен проблем за семействата, които употребяват Alexa, с цел да управляват осветлението си, заключването на входните порти и друга техника в дома си.

„ Всичките ми устройства Alexa и са офлайн. Светят в алено и ми споделят „ хммм, сега имам усложнения с разбирането ” – наподобява, че други имат същия проблем ”, споделя клиент на име Фил Сандфорд. Друг, Колин Първс, разяснява: „ Всичките ми шест устройства в Ланаркшир не работят най-малко от час. Тази заран няма музика в кухнята! ”

Възмутени от срутва се оказаха и британци, които нямат Alexa, само че са се изнервили от неспиращите алармени сигнали на комшиите си. „ Изненадващо е, че това може да се случи с Amazon, които продават своите уеб-сървърни услуги на огромни компании. Не е добра реклама ”, разяснява Колин Първс.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР