Повреда в контактната мрежа на Централна гара София затрудни движението

...
Повреда в контактната мрежа на Централна гара София затрудни движението
Коментари Харесай

Повреда затруднява движението на влаковете от София през Искърското дефиле

Повреда в контактната мрежа на Централна гара София затрудни придвижването на всички влакове, които пътуват по направлението София-Драгоман-София и през Искърското дефиле, оповестиха от БДЖ.

Създадена е организация от „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД за транспорт с рейсове за пасажерите от Централна гара София до гара София Север и гара Илиянци, откъдето да продължат своето пътешестване с трен, както и в противоположното направление от гарите София Север и гара Илиянци до Централна гара София. Поради наложената изключителна смяна в организацията на придвижване, композициите пътуват със забавяне, а някои влакове се движат по отклонени направления.

Екипи на Национална компания „ Железопътна инфраструктура ” работят по отстраняването на повредата, като от 10:55 ч. придвижването на влаковете последователно стартира да се възстановява.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за закъсненията на влаковете от чиновниците на билетните каси, електронните табла на Централна гара София и националния информативен телефон 02/931 11 11, както и да наблюдават придвижването в действително време посредством функционалността Радар на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg)

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР