Повръща ми се от социалните мрежи. Преди 6 месеца осъзнах,

...
Повръща ми се от социалните мрежи. Преди 6 месеца осъзнах,
Коментари Харесай

Папи Ханс: Месеци се срамувах да изляза от вкъщи, повръща ми се от социалните мрежи

Повръща ми се от обществените мрежи. Преди 6 месеца осъзнах, че ме изяждат. В обществените мрежи започваш да се виждаш по-голям, по-красив, по-голям. Или противоположното, а това може да те срине. Имало е месеци, в които ме е било позор да изляза по улиците. Чувствах се на дъното. 

Това съобщи в предаването " На фокус " по NOVA артистът Константин Трендафилов, по-познат като Папи Ханс.

" Научих се да си прощавам. Това е задачата на играта на живота. В момента, в който се научиш - това е ключа към безконечното благополучие. Аз работя върху това от години. Това, на което се научих, е да не ми пука ", съобщи още изпълнителят.

" Аз няма по какъв начин да бъда по-щастлив от това, че имам такова семейство. Майка ми и татко ми постоянно са били свободни хора. Преди ги упреквах, че не са милионери, само че в този момент се веселя, че не отраснах в заможно семейство ", добави Папи Ханс. 

Споделя, че обожава да се изолира.

" Обичам да пребивавам в моето си затворено кълбо. За мен е било ужасно когато лежах в болница, бях самичък и си записвах неща, хрумвания. Предпочитам да не споделям непрекъснато какво върша, употребявам обществените мрежи, с цел да споделя къде ще пея, само че не и какво върша непрекъснато. Музиката би трябвало да се прави с пъклен доста сърце и с двойна доза ум, нещата би трябвало да са прочувствени ", счита Папи Ханс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР