Повода за тази реплика на депутата от ДПС, беше факта,

...
Повода за тази реплика на депутата от ДПС, беше факта,
Коментари Харесай

Пеевски: О, това обединение на БТВ и НОВА е монопол


Повода за тази имитация на депутата от Движение за права и свободи, беше обстоятелството, че един кореспондент държеше и двата микрофона на конкурентните малките екрани.

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски разконспирира онлайн в Народното събрание картела сред двете огромни малките екрани с народен ефир - Би Ти Ви и Нова телевизия. Направи му усещане фактът, че една ръка държи микрофоните и на двете сякаш конкурентни медии.

Нещо, което неведнъж сигнализира управлението на тези малките екрани най-малко от учтивост да помолят репортерките си да не се излагат. Идентичната им работа, която пред обществото показват като конкуренция и мамят безочливо феновете си обаче не стопира. Не единствено си държат микрофоните, ами се уговорят и коя какъв въпрос ще зададе, която ще е първа, коя втора, с цел да не се дублирали...

Пеевски реагира съответно с изненада на този феномен и попита репортерката, държаща микрофоните: "Вече Би Ти Ви и Нова дружно ли са? Ооо, това обединяване е монопол! ", възкликна депутатът, имайки поради законите за конкуренцията. "Помагаме си ", смотолеви незнайната женица, очевидно смутена, че е хваната в позорния гаф.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР