Повод за всичко това е призовка, която тя получила след

...
Повод за всичко това е призовка, която тя получила след
Коментари Харесай

Прокуратурата чака Корнелия Нинова за разпит frognews.bg

Повод за всичко това е призовка, която тя получила след тъжба на изключения от Българска социалистическа партия и възобновен от съда Кирил Добрев. „ Искат да дам на прокуратурата запис и стенограма от съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия на 28 август. Да връча призовки аз на други членове на Националния съвет – секретаря и зам.-председателя на контролната комисия “, разгласи Нинова преди седмица. Според нея първо ГЕРБ, след това служебният кабинет, а в този момент и прокуратурата се мъчели да унищожат партията. " Първо, няма да дава и един лист от партийни събрания на прокуратурата, дано се снабдят с персонална заповед за претършуване! Второ, няма да се явим на разпит! Представители на Министерството на правораздаването да дойдат и да ме отведат наложително! Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия, партията няма да влезе в техните схеми! Докато не реформират надълбоко правосъдната система на България няма да се излезе от омагьосания кръг! “, безапелационна е Нинова.

След обвиняванията на водача на Българска социалистическа партия, от държавното обвиняване дадоха отговор, че са неприемливи политически изявления, с манипулативни изказвания и които показват прокуратурата по метод, който не дава отговор на обективната реалност.

 

" Изказването на Корнелия Нинова е политическо и неприемливо, и цели отклонение вниманието на българските жители от техните настоящи проблеми, по този начин няма да намалее престъпността, която се усилва и всички ние страдаме от нея ", сподели прокурор Георги Иванов от СРП.

Самият Кирил Добрев, чиято тъжба стана мотив за привикването на Нинова, разяснява, че " това е една общоприета процедура, за хора, които не извършват дефинитивни правосъдни решения ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР