Повод за решението на групата на ГЕРБ са думи на

...
Повод за решението на групата на ГЕРБ са думи на
Коментари Харесай

ПГ на ГЕРБ призова Вежди Рашидов да се оттегли от ключови постове заради изказването му

Повод за решението на групата на ГЕРБ са думи на народния представител Вежди Рашидов в почивката на Народното събрание по време на дебата по измененията в Закона за отбрана от домашно принуждение. Те бяха казани по време на диалог със зам.-председателя на Народното събрание Росица Кирова.

" Има и в този момент закони. К " во чешеме езици? Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани . Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна ", заяви Рашидов  явно без да позволява, че наоколо има включен микрофон ". 

Освен това ПГ на ГЕРБ-СДС приканва Вежди Рашидов да подаде оставка и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на партията.

Народните представители от ГЕРБ-СДС се разграничават от изявлението на Вежди Рашидов. Подобен език и разсъждения са неприемливи за депутат изключително в миг като сегашния.

" Думите, изречени от Вежди Рашидов са неуместни и неприемливи, изключително в сегашния спор и миг. ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили изрично се разграничава от изрече и наличието и упорства Вежди Рашидов да се извини обществено ", написа в профила си във Facebook ръководителят на парламентарната група Десислава Атанасова.

 



Реакцията имаше и от Деница Сачева, която също прикани сътрудника си да се извини.

" Днес сътрудника Вежди Рашидов направи неприемливо изявление въпреки и в частен диалог в Народното събрание. Извинението му би трябвало да е наложително и персонално, а поуката за всички ни ", написа във Facebook някогашната министърка на труда и обществената политика.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР