Повод за поканата на БДЖ шефовете бе репортаж, в който

...
Повод за поканата на БДЖ шефовете бе репортаж, в който
Коментари Харесай

Леш По Нова! Виктор И Ади Се Зарадваха На Слънчевата Сутрин, Но Леденият Душ Ги Поля В Жив Ефир! Гледат Като Гръмнати, Току-Що Им Съобщиха, Че

Повод за поканата на БДЖ шефовете бе репортаж, в който се демонстрират разкрития, че има нечиста сделка с ремонта и поддръжката на локомотиви поради усвояването на " едни пари ". Освен това се твърди, че чиновници са назначени в БДЖ поради... своите умения като футболисти. А те по документи дават отговор за надзора на защитата.

В репортажа се разкрива и жестока опасност от шефа на " Ремонтни действия " Бойко Стоилов, който декларира по телефона на собствен чиновник: " Мъртъв си! ". " Вината " на служителя е, че е написал отчет за ремонт на локомотив с отминалост... една година.

" Контролните функционалности в компанията са ясни - седем индивида би трябвало да ревизират един локомотив. Аз не мога да пояснявам на различен думите ". Това съобщи Любомир Илиев, шеф " БДЖ - Товарни транспорти ".

" Разговорът може да е изрязан. Ние чуваме за пръв път тази опасност ", добави Владимиров и съобщи: " Попитайте хората, които са записани. И двамата не сме на това равнище, че да влезем в конкретиката на един локомотив и на тези хора, които са записани. Особено пък аз, който съм началник на холдинга! Когато получим сигнал, реагираме незабавно... Искате ли да създадем още един запис с вас. Отидете в депото на хората, където са с закрепено работно място. Отидете, когато желаете - тези хора са всеки ден там от години насам... Времето изтича, само че ние ще дадем конференция, на която ще вземат участие всички чиновници, за които вие говорите и които сте снимали със скрита камера ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР