Повод за днешното изявление са десетките декларации, получени от наши

...
Повод за днешното изявление са десетките декларации, получени от наши
Коментари Харесай

ДПС осъди вандализма сред протестиращите и призова за политически диалог

Повод за днешното изказване са десетките заявления, получени от наши симпатизанти и европейската демократична общественост. Поругаването на национални знаци като герба и трибагреника е мъчно разбираем развой, който демонстрира липса на вероятност, липса на ясна визия, липса на хрумвания в уредниците на митинга. Това разгласи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село на ексклузивен брифинг в централата на партията.

,,Анти-ДПС акциите нормално значат опит за акумулиране на сила. Нашите структури остро осъждат този вандализъм, който няма място в демократична България като либерален митинг. Преди 11 години Движение за права и свободи предизвести, че най-лошото е мутризацията на политиката. От четири години Движение за права и свободи поредно желае оставката на това държавно управление. Организаторите на митинга, които до през вчерашния ден бяха клакьори и клиентела на ГЕРБ, през днешния ден се сетиха и направиха огромно изобретение – митинг против властта пред централата с поругаване на национални знаци. Призивът ни за разговор за търсене на излаз от политическата рецесия, съчетана със здравна, обществена и икономическа рецесия, не бе чут от двете страни на барикадата'', означи Карадайъ и уточни, че акцията против Движение за права и свободи цели само медиен интерес и политическа реализация на властовите упоритости на неосъществени политици.

30 години нашата задача е да сме пазители на целостта на страната, мира и сигурността, на стабилността, на демокрацията, поръчител за правата и свободите на българските жители, за достойното място на страната ни в европейското семейство. В тази обстановка единственото рационално държание е разговор за намиране на решение за излаз от политическата рецесия, незабавни дейности с цялата отговорност на политици и държавници. Докато не е станало късно. Отлагането на разговора през днешния ден може да е с по-тежки последствия за на следващия ден, акцентира водачът на Движението за права и свободи.

Карадайъ се изрече и във връзка с частичните локални избори.

Резултатът от тези 24 избора е следният – на първи тур ГЕРБ има 9 извоювани избора, Движение за права и свободи – 7, Българска социалистическа партия – 3, Български земеделски народен съюз – 1, Да, България – 1. Движение за права и свободи на тези избори имаше претенденти в 10 от 24 избора. И в случай че употребяваме терминологията на други политически сили, напълно изрично можем да кажем, че Движение за права и свободи разруши ГЕРБ и Българска социалистическа партия и всички останали в седем от изборите, приключи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР