Повишено напрежение. Мишката е върху бутона с refresh. Обсесивни зареждания

...
Повишено напрежение. Мишката е върху бутона с refresh. Обсесивни зареждания
Коментари Харесай

Когато Кейт ражда, ражда целият български народ

Повишено напрежение. Мишката е върху бутона с refresh. Обсесивни зареждания на уеб сайтове, учестено дишане. Лайфстайл рубрики със свободни полета, които ще се изпълнят с най-четената вест. Превъзбудена, пищящя Петя Дикова. Ето какво става - Кейт Мидълтън всеки миг ще роди. Две страни ще изпаднат в лека - Англия - и тежка - България, нервност.
Когато Кейт ражда, ражда целият български народ. Някъде горе в Пирин изпуква извор, от който потичат околоплодни води. Ръцете на безчет семейства се свиват на люлка и въображаемо пращат дундуркания. На някои им потегля кърма. Ела мами, ела баби, пу да не му е уруки. Българите са български жители и английски верноподаници. Никакъв Брекзит не може да ни отдалечи от кралското раждане. Разиграва се модерната версия на Цар Лъв. Кое е подред по завещание? Как ще се споделя? Какъв е режимът на Кейт? Как посрещна раждането й кралицата? А принцът? Аман.
Защо медиите откачиха поради кралското бебе? Не е мъчно за схващане. Озоваха се при Кейт Мидълтън на излизане от запушения кенеф на българския шоубизнес. Внезапно стана забавно следното: че една жена може да живее обикновено и да ражда понякога деца. Смахнатия бг хайлайф не прави това. Не му се занимава с нелепости. Неговият естетически връх е инцидентно подало се зърно от пика на чалга концерт. Осеян със салфетки и повърнато бляскав под на дискотека. Бизнесмен забърсва златотърсачка, който в следствие става елементарен снимач на фотосите й в Дубай. Не е тагнат на никое място човечецът, въпреки да е платил за цялото наслаждение. Така му се пада. После ще се оженят, след това ще се разведат, след това ще се върнат при някогашните си, за които ще се оженят, с цел да се разведат. При Кейт семейството е обвързвана с престол. В бг елита дамите нямат семейства, а мъжете са " стоте манекенки ". Българският шоубизнес е ВИП брат, в който са се събрали посърнала чалга звезда с изпарен от времето естраден доайен, а сред двамата наврян с цигара Андрей Слабаков и налят с алкохол Иван Ласкин. В тази мъртвородена обстановка няма по какъв начин да не се занимаваш с Кейт Мидълтън. Нещо като рефлекс за самозапазване. Дори най-пожълтелите бг медии го демонстрираха. Да се пренесем на Острова и да пратим Петя Дикова там. Може и да не се връща, да я поверим като кралски сътрудник. Току виж и нещата тук взели да се прекатурват. Ела на мами, ела на баби. Пу да не му е уруки.

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР