Повишение на полицейските заплати може да се очаква след определянето

...
Повишение на полицейските заплати може да се очаква след определянето
Коментари Харесай

Валентин Радев: Заплатите в МВР зависят от бюджета за 2018

Повишение на полицейските заплати може да се чака след определянето на бюджет 2018, това съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев по време на посещаване в Севлиево, представен от Българска национална телевизия. Според него синдикатите би трябвало да търсят подпомагане и от народните представители преди гласуването на новия бюджет на Министерство на вътрешните работи.

Министър Радев съобщи още, че ще продължава да води градивен разговор със синдикатите и увери, че всички противоречиви въпроси сред министерството и тях са решени, с изключение на този за полицейските заплати.

" Аз не виждам за какво вършат тези митинги. Парламентът споделя какъв е бюджета, ние вземаме този бюджет и внимаваме да го разпределим вярно. Това вършим ние, това би трябвало да вършат и синдикатите и да внимават, в случай че имат някакви бележки посредством нас да отидем в Народното събрание, с цел да помоля сътрудниците народни представители, апелирам ви се, когато пристигна ред да дефинираме бюджета на Министерството на вътрешните работи, в случай че и вие считате повишете бюджета, с цел да може да повишим заплатите ", разяснява още той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР