Повишаването на тол таксите ще се случи на две стъпки,

...
Повишаването на тол таксите ще се случи на две стъпки,
Коментари Харесай

Караджов: Повишаването на тол таксите ще бъде на две стъпки

Повишаването на тол таксите ще се случи на две стъпки , Това съобщи вицепремиерът и районен министър Гроздан Караджов пред БиТиВи.

Той изясни, че е значимо да се води разговор и да се търси компромис сред другите оферти . За цялата предходната година, каквото са платили тежкотоварните коли, в този момент ще го платят за половин година, а идната година ще платят още една надбавка, посочи районният министър.
 Караджов подготвен на компромис да разсрочи скока на тол таксите, само че толкова Обновена
Караджов подготвен на компромис да разсрочи скока на тол таксите, само че толкова

От сектора обаче считат за незадоволителни предложенията на районното министерство

Караджов е на мнение, че инфлационното повишението няма да се отрази на тол системата . 277 млн. лева ще се събират от следващата година за винетки, а от тол ситемата - 520 милиона лв. - каквото е желанието на вицепремиера и районен министър да се обърне наклонността, който замърсява и разрушава повече, да заплаща повече.
 Политическа партия: Въпросът за военната помощ за Украйна е завършен
Политическа партия: Въпросът за военната помощ за Украйна е завършен

Благовест Белев увери, че няма да бъде предоставена остарялата руска техника на Украйна

Според Караджов единствено Народното събрание може да отговори дали би трябвало да се изпрати военна помощ на Украйна . Той счита, че в случай че се стигне до гласоподаване в Народното събрание, отговорът щял да е " Да " .

Даряването на военна техника обаче не е прерогатив на държавното управление. Нямам визия какво ще се случи в Народното събрание и бихме се трансформирали в гадатели, в случай че давам отговор на въпросите, разяснява Караджов.

" Опитът да се вкарат конспирация в обединението няма да съумеете, дайте други въпроси ", прикани Караджов водещия на утринния блок.
 Караджов уверен, че с тол таксите не се налива в инфлацията
Караджов уверен, че с тол таксите не се налива в инфлацията

Автомобилите също ще преминат на тол такса, само че след време

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че съгласно към повишаването на тол таксите. Към момента няма планувани съответни митинги, каквито се организираха предишния месец, само че транспортният бизнес .

" Трябва да създадем една философия за това по какъв начин директният трафик да заплаща главната тежест, както е в целия свят ", сподели Димитър Димитров и разясни, че единствено в България и в Румъния от целия Европейски Съюз камионите от чужбина, движещи се по пътищата, са повече от тези с локални номера.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР