Поведението на Рози накара Жени Калканджиева да избухне в социалната

...
Поведението на Рози накара Жени Калканджиева да избухне в социалната
Коментари Харесай

Жени Калканджиева Извади Тежката Картечница И Попиля Манекенката Розмари!

Поведението на Рози накара Жени Калканджиева да избухне в обществената мрежа против нея. Според Калканджиева Розмари Тишер е най-глупавата манекенка, която в миналото е виждала, а компанията, в която е модел – „ Ивет Фешън “, служи единствено, с цел да уронва престижа на моделките, написа ХотАрена.

„ Аз познавам доста манекенки… но многоооо… Но, по-глупава от Розмари, в никакъв случай не съм срещала през целия ми професионален и житейски път. Не съм неприятна, само че тъпотията не мога да я разбера… Благодаря на всичките ми девойки, че не са като нея… “, написа Жени и добавя, че желае да влезе в къщата, с цел да оскубе за косата тази „ немска селянка “.

„ Ивет Фешън, да се самосезират и да спрат да уронват престижа на моделите или да стартират да се грижат за тях “, написа още Жени в мрежата.

С държанието си Розмари си навлече гнева и подигравките освен на Жени Калканджиева, само че и на огромна част от феновете на риалити формата „ ВИП Брадър “. От своя страна Ричард е на мнение, че след креватните си забежки с манекенката, ще остане в историята на шоуто.

Жени Калканджиева назова Розмари „ немска селянка “ сн. Facebook

Напомняме, че при започване на тазгодишния сезон на „ ВИП Брадър “ се появи изказванието, че вместо Розмари е трябвало да влезе нейната шефка – Ивет Григорова. Уговорката обаче пропаднала и по тази причина Григорова изпратила най-успешната си моделка – Розмари Тишер.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР