Поведението на президента Радев в последните седмици и дни нагнети

...
Поведението на президента Радев в последните седмици и дни нагнети
Коментари Харесай

Протест пред президентството скандира Тук не е Москва, Радев е предател и Оставка

Поведението на президента Радев в последните седмици и дни нагнети публично неодобрение, а методът, по който връчи втория мандат за сформиране на държавно управление, преля чашата.

 

На митинга се развяват знамената на България и на Европейския съюз. Виждат се транспаранти с надписи " РеZидент ", " Румен Радев е срам за България, прислужник е на Русия - безконечната империя на злото ". Чуват се викания " Тук не е Москва " и " Радев е изменник ".

 

" Румен Радев посрами понятието български боен, български военачалник, български авиатор ", съобщи протестиращ. 

 

" Румен Радев се е разлял като река Волга отвън своите пълномощия и доста му харесва. Той самичък си смъкна маската. Свидетели сме на специфична интервенция на отвоюване на България от Европа. Не остана чиновник на рашистките ползи в България, който да бъде задействан ", съобщи журналистът Иво Инджев от трибуната на митинга.

 

" България е парламентарна република, пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО и би трябвало ясно да го заявим на всички! Президентът от дълго време е посочил, че не работи в интерес на българското общество и за българските ползи, а за съветските такива. Неговите служебни държавни управления са най-продължителните в българската история след 90-та година, като в същото време прокарва съветско въздействие в страната и ни отделя от европейската общественост.

 

Няма да позволим да се превърнем в Беларус! Президентът би трябвало да е президент на всички българи и да се преценява с решенията на Народното събрание! ", декларират уредниците.
 

Припомняме, че през вчерашния ден имаше проведен митинг пред президентството,
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР