Поведението на половинката ви се е променило напоследък и особеното

...
Поведението на половинката ви се е променило напоследък и особеното
Коментари Харесай

5 признака, че партньорът ви си търси срещи с други

Поведението на половинката ви се е трансформирало в последно време и особеното му поведение не остава неусетно. Започнал е да ви кара да се чудите какво се случва, какво има. Първото, което ви хрумва е, че ви изневерява. Това не постоянно се случва. Възможно е просто концепцията да се среща с други да се е появила в съзнанието му. Ето кои са признаците за това, представени от flagman.bg.

Очите на колегата ви шарят доста повече от нормално

В мъжката природа е да се оглеждат в близост и да се впечатляват от женската хубост и сексапил. Почти всички мъже го вършат. Има доста дребни изключения. Затова оглеждането не всеки път е наложителен симптом на подсъзнателни мисли, само че в случай че забележите, че той се оглежда доста повече, това несъмнено е сигнал.

Разпитва ви коя жена смятате за привлекателна

Възможно е сътрудникът ви да се интересува от мнението ви, с цел да ви подразни, да ви накара да ревнувате, да ви подскаже, че си мечтае за тройка или просто не може да се стърпи да свери часовника си с вашия по отношение на визиите за хубост. Каквато и да е повода, той несъмнено мисли за други дами.

Партньорът ви флиртува
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР