Поведението на отиващото си правителство ни доведе до тази ситуация

...
Поведението на отиващото си правителство ни доведе до тази ситуация
Коментари Харесай

Петър Чобанов: Отиващото си правителство ни остави без газ

" Поведението на отиващото си държавно управление ни докара до тази обстановка да нямаме газ. Дори и тези митични 7 танкера да бъдат доставени, няма да бъдат задоволителни. " Това съобщи пред БиТиВи депутатът от Движение за права и свободи Петър Чобанов.

По думите му страната ни продължава да доставя съветски газ посредством медиатори, на по-висока цена. Той акцентира, че нямаме задоволително обезпечени количества газ, да задоволят потребностите на потребителите.

Държавата даде обещание да компенсира разликата за цените на газа, само че това надали ще се случи. Рискуваме през зимата да останем на студено, добави Чобанов.

Той уточни, че позицията на Движение за права и свободи е ясна. В кратковременен интервал би трябвало да се употребяват всички благоприятни условия, с цел да няма дефицит на газ. В дълготраен интервал би трябвало да се реализира 100% диверсификация акцентира националният представител.

По отношение на идните предварителни избори той уточни, че с цел да върви България напред, би трябвало да се движи с концепцията за ясно евроатлантическо болшинство.

Той съобщи, че Движение за права и свободи е отворена към разговор с другите партии, споделящи същите полезности.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР