Поведението на Едрев не само, че възмутило работещите на граничния

...
Поведението на Едрев не само, че възмутило работещите на граничния
Коментари Харесай

След като запаса пищов, служител на БАБХ сложи буркан на джипа си. Представя се за авер на президента

Поведението на Едрев освен, че възмутило работещите на граничния пункт. Заради тази показност, те изразили готовност  да разгласят непокорство.   

Според източниците ни Николай Едрев всекидневно изтъквал обстоятелството, че имал телефона на Радев и може във всеки миг да му се обади. Припомняме ви, че по време на една от инспекциите на Министерство на вътрешните работи на пункта около невиждания хаоса с камиони, поради агресивното му  държание, на ченгетата им се наложи да му напишат сигнален протокол. Действията на блюстителите на реда влудиха представителя на БАБХ и той демонстративно напусна мястото. 

 

Преди близо 2 месеца инспектори на БАБХ написаха кърваво писмо до уволнения към този момент началник на Агенцията Христо Даскалов, в което обстойно и нашироко обясниха, че са принудени от Едрев да нарушават наши и европейски наставления. Оплакванията, обаче не дадоха никакъв резултат и атмосферата на пункта продължи да бъде напрегната. Всички се чудят за какво Едрев показва мощ и се прави на “мутра ”, откакто страната напълно управлява региона и дали по този метод не избива комплекси.

Отделно от това се пипат дали въобще са законни тези дейности на чиновник, нает от БАБХ да работи на цивилен контракт.   Припомняме ви, че Едрев бе назначен и в Надзорния съвет на държавната компания “Автомагистрали ”.  Именно оттова Едрев има на свое разположение и съвременен джип “Фолксваген ”.  “За чучело ли ни го изпратиха? Защо по този метод би трябвало да се карат хората да се опасяват? От кого и от какво ”, питат възмутени те. 

 

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР