Повечето тийнейджъри си мечтаят за деня, в който ще навършат

...
Повечето тийнейджъри си мечтаят за деня, в който ще навършат
Коментари Харесай

Не е за вярване: Тези холивудски звезди са милионери, а живеят с родителите си!

Повечето младежи си мечтаят за деня, в който ще навършат пълноправие и ще имат финансовата опция да се изнесат от вкъщи на родителите си. Въпреки това обаче (особено на Балканите) действителността от време на време е друга.

Но знаете ли, че има холивудски звезди, които до напълно скоро са живели с родителите си? Има и такива, които към момента го вършат. Понякога това е от обич, различен път - от грижа, а трети - от признателност. Ето някои такива имена.

  Виж още: За или срещу имунизациите? Холивуд се разцепи: ето кои са най-големите про и антиваксъри измежду звездите 

Джейми Фокс

Актьорът е разкривал в изявление, че откакто излязъл от пандиза, татко му се преместил да живее при него. Джейми просто желал да даде нов живот на татко си, в който да не се грижи за нищо. Ситуацията обаче станала още по-интересна, когато майка му също решила да заживее с тях. Любопитната детайлност е, че родителите на Джейми Фокс са разведени.

Ким Кардашиян

Кланът Кардашиян може да си разреши всичко и това всеки да има собствен личен дом е изцяло постижимо и то на момента. Но Ким Кардашиян избира да живее с майка си, Крис Дженър. Разбира се, домът им не е двустайна панелка, а голямо имение, само че въпреки всичко.

  Виж още: Бързи и гневни: Звездите, за които разпоредбите за придвижване по пътищата не важат

Брадли Купър

Актьорът може и да е измежду най-богатите звезди в Холивуд, само че и той живее с майка си. Нещо повече - двамата не се разделят! Тя се нанесла при сина си, откакто брачният партньор ѝ умрял.

Зендая

Актрисата има милиони в банковата си сметка и може да си купи не една къща или апартамент. Зендая обаче живее с родителите си, тъй като те съгласно нея " блокират " отрицателната сила, която я залива.

 Виж още: Холивудските звезди, които са били (или към момента са) част от секта 

Рафаел Надал

Той е един от най-хубавите в международния тенис, само че и най-хубавите имат потребност от закрилата на фамилията си. Нещо повече - той показва сериозен плюс в това да живееш с родителите си. По думите му те постоянно го приземяват, когато има потребност, а и също така му оказват помощ да не се разсейва със спорта.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР