Повечето съвременни жени следват модата и въпреки това понякога има

...
Повечето съвременни жени следват модата и въпреки това понякога има
Коментари Харесай

8 признака, че жената се облича “на възраст”

Повечето модерни дами следват модата и все пак от време на време има чувството, че дамата е облечена „ на възраст “. Защо се случва това и по какъв начин да го избегнем? По-долу са изброени 7 признака, че облеклото е определено погрешно и не дава отговор на биологичната ви възраст.

Забавни надписи

Оставете облекла със занимателни и постоянно ексцентрични надписи на по-младото потомство. Гарантирано ще ви отличават от тълпата, само че в това време провокират неразбиране измежду другите.

Тениска със занимателен надпис или сентенция ще наподобява несъответствуваща както на работа, по този начин и в всекидневието.

 Дълбоко деколте

Дори звездите от време на време носят прекомерно разкриващи тоалети, само че го вършат в името на PR и реклама към своята персона. Една елементарна жена не се нуждае от сходни “провокативни ” тоалети. Ако дамският дрешник се състои главно от рокли и блузи с надълбоко деколте, време е да промените имиджа.

Младежки марки

Някои марки са предопределени за избрана възрастова категория и откакто преминете границата от 35 години, най-добре е да подарите Hello Kitty облекла и аксесоари на щерка си или племенницата си.

Логомания

Имаше време, когато улиците на столиците бяха безусловно изпълнени с надписи Gucci, Saint Laurent, Balenciaga. Но през днешния ден несъразмерното въодушевление към облеклата с лога на известни марки е симптом на неприятен усет.

Пълен оверсайз

Както знаете, нещата със свободна кройка се съчетават добре с прилепнали облекла. Но в случай че имате навика да носите безформени качулки, необятни панталони или поли до пода по някаква причина, би трябвало да запомните, че тоталният оверсайз не е за всеки. За да изглеждате стилно, подчертайте мощните страни на силуета и не ги „ скривайте “ под облеклата.

Тесни тоалети

Клин или вталена рокля акцентират всички анатомични извивки на женската фигура, оголвайки нейните дефекти. Изключително злощастно решение за стара дама!

Старомодни бижута

Пластмасови обръчи, фиби и други джунджурии, както и комплекти от остарели гривни, са подобаващи единствено за девойки на 5-годишна възраст. За дами 40+ по-подходящи са солидните бижута, които в този момент са в наклонност.

“Грешна ” чанта

Аксесоарите също имат своя възрастова категория. Чанти с киселинни нюанси или прекомерно обемисти аксесоари опонират на външния тип и статуса на дамата, внасят какофония в облика.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР