Повечето работа очевидно се отразява много положително върху Анджелина Джоли.

...
Повечето работа очевидно се отразява много положително върху Анджелина Джоли.
Коментари Харесай

Джоли тръгна без бельо из Париж

Повечето работа явно се отразява доста позитивно върху Анджелина Джоли. Преди дни актрисата бе видяна на разходка из Париж, а външният й тип говореше за много по-здравото й положение.

Неотдавна почитателите на хубавицата започнаха да подозират, че тя страда от съществено заболяване и е на косъм от гибелта поради многото килограми, които смъкна. Джоли бе замязяла на скелет.

Изглежда, актрисата не се старае кой знае какъв брой за визията си, макар че е запълнила формите на лицето и е наляла малко бузи. Тя честичко се появява с неизгладени облекла, без грим и с леко разчорлена коса, която това лято се трансформира в нейна визитна картичка.

Преди дни обаче Джоли бе засечена в Париж. Тя бе там поради снимането на огромна реклама, а външният й тип напряко смайваше. Дори в ежедневните си облекла тя изглеждаше стилна и съблазнителна.

Тя бе заложила на леки бели панталони, бежови обувки и сив пуловер. Интересен подробност обаче хващаше окото – Джоли не бе поставила сутиен, а зърната й по този начин стърчаха, че просто приковаваха всеки взор. Явно модата дамите да се разкарват без „ окови “ още веднъж се е завърнала.

Визията на Джоли е тъкмо в стила на Виктория Бекъм – нищо ненужно, само че точно в тази семплост се крие един характерен изискан.

Тези светли цветове дават доста по-свеж тип на актрисата за разлика от черните облекла, на които честичко залага тя. Малкото килограми са доста добре прикрити, а фигурата й наподобява доста по-привлекателна.

Преди Джоли бе фешън икона, време е да се завърне във висините в това отношение и да стартира да демонстрира още веднъж безупречния си усет.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР