Повечето престъпления се извършват от хора, родени под определени съзвездия.

...
Повечето престъпления се извършват от хора, родени под определени съзвездия.
Коментари Харесай

5-те зодии, където най-често срещаме серийни убийци

Повечето закононарушения се правят от хора, родени под избрани съзвездия. За това удостоверяват астролозите. От кои  са такива маняци, какъв е техният жанр и особености на душeвността?
Научете, от кои  са най-често срещаните серийни убийци.
ТОП-5  , сред които най-често се срещат фанатици
Везни
Това съзвездие поражда стотици психопати, в това число Андрей Чикатило. Маниак и изнасилвач - той признал за  убийствата си на 55 души в разнообразни райони на Русия. Това, макар, че съгласно оперативните данни жертвите са доста повече. Склонността на Везните към принуждение се дължи на нестабилния им темперамент. Те са леко биполярни, настроението им се трансформира непредсказуемо.
Близнаци
Сред убийците, наказани на  гибел, има най-вече Близнаци. Най-известният измежду тях е Джефри Дамер. Неговите жертви са 17 младежи и мъже в Милуоки, Съединени американски щати. Родените под този знак са склонни към бързи промени в настроението и могат да се окажат непредсказуеми, даже за себе си.
Рак
Тези господа са отмъстителни и склонни да утвърждават обществото. Ярък образец е Дженин Джоунс, американска здравна сестра, която е умъртвила от 11 до 60 деца поверени й на нейните грижи. Тя инжектирала децата, с цел да провокира гърчове и по-късно ги лекувала сама, надявайки се да получи хвалба за положителната си работа. Студенокръвните Раци деликатно възнамеряват закононарушенията си и тъкмо тогава могат да са изключително жестоки.
Лъв
По-специално под този знак е родена Майра Хиндли. Заедно със брачна половинка си Иън Брейди, тя направила поредност от " убийства в блатата " на Англия. Двойката отвлякла и умъртвила пет деца. Тази зодия се характеризира с настъпателност, свирепост, парещ манталитет. Сред представителите на зодия Лъв има доста терористи.
Скорпион
Неслучайно, Скорпионите се смятат за най-опасните фанатици. Плановете им са блестящи и ужасяващи по собствен метод. Представителите на този знак са хитри и съобразителни. Има догатки, че множеството от неразкритите серийни убийства са дело на Скорпиони. Най-известният, измежду тях е Леонард Лейк, който умъртвил 11 души в щата Калифорния. Той по този начин и не стигнал до подсъдимата пейка, тъй като пил цианид в последния миг. Престъпленията на килъра са разкрити едвам, след гибелта му.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР