Повечето от вас обичат да си похапват сушени стафиди –

...
Повечето от вас обичат да си похапват сушени стафиди –
Коментари Харесай

Дайте му само 4 дни и това чудо ще изсмуче всички токсини и гадости от тялото ви

Повечето от вас обичат да си похапват сушени стафиди – те имат усет, наподобяващ прясното грозде, само че са по-сладки. Това се дължи на високото наличие на захари в тях – най-вече фруктоза и глюкоза.
Съдържат и малко протеини, диетично влакно и витамин С, само че за сметка на това – внушително количество антиоксиданти. Освен това не съдържат холестерол и наличието на натрий в тях е ниско.
Това характерно наличие на стафидите ги прави извънредно ефикасни за пречистване на черния дроб от отрови, усилва биохимичните процеси в него и по този начин подкрепя за цялостната детоксикация на кръвоносната система. За да получите нужния резултат би трябвало да си приготвите стафидена вода и да я пиете в продължение минимум на 4 дни!

След този интервал ще забележите възстановяване на храносмилането и прилив на сила. Това, което не може да видите обаче, е внезапното понижаване на свободните радикали в тяхото ви, които са съществена причина за редица тежки болести. В допълнение, с изключение на изцяло филтриране на организма ви, стафидената вода ще ви защищава от сърдечно-съдови болести, в случай че, несъмнено, пиете профилактично плануванаъа доза най-малко веднъж месечно! Как да си приготвите този естествен балсам? Купете си 150 г тъмни стафиди (те не били обработени химически, както светлите такива) и ги измийте усърдно, преди да ги изсипете в съд с 400 мл (две чаени чаши) кипнала вода. Оставете ги врат в продължение на 20 минути. Прецеждате напитката и я пиете топла едновременно – заран на гладно, към 30 минути преди да закусите.

Ефектът се чака да е по-силен, в случай че оставите стафидите да изстиват във водата до сутринта, с похлупак върху съда, при изключена нагревателна плоча. Следва прецеждане и напитката е подготвена. Трябва да я изпиете обаче, след стоплянето й – не я пийте студена и не я съхранявайте в ледник! Както ви казахме, пиете минимум 4 дни, само че за предпочитане е да продължите до 7 дни. (Това значи да се снабдите с малко над 1 кг стафиди.) През останалите три седмици от месеца – почивате и след това повтаряте процедурата… Така последователно ще свикнете да употребявате целогодишно тази по този начин ефикасна прочистваща методика и даже ще се пристрастите към неповторимо приятния усет на стафидената вода! Опитайте и ще се убедите!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР