Повечето от нас знаят неволите от това да се опитваш

...
Повечето от нас знаят неволите от това да се опитваш
Коментари Харесай

Най-добрата възглавница против хъркане

Повечето от нас знаят неволите от това да се опитваш да спиш до някой, който хърка. При това от време на време толкоз мощно, че се чува даже през няколко стени.

Също както за доста неволни (и, уви, нектролируеми) телесни функционалности, и за хъркането има редица " бабини " средства, които си коства да бъдат опитани. Ние сме пробвали множеството от тях, само че резултатът в никакъв случай не ни е бил задоволителен, даже и зашиване на топки за тенис към пижамата, задачата на което е била да попречи на хъркащия да спи по тил.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Silentnight Beds (@silentnightbeds) на Яну 29, 2018 в 10:14 PST

Именно с цел да позволи огромният ни гръмък проблем, на помощ идва възглавницата Silentnight, която сполучливо се бори с хъркането и за момента получава страхотни мнения. А и коства малко повече от 15 $ - нищо и никаква сума за малко повече тишина и сън приз нощта.

Тази новаторска възглавница поддържа главата и шията в една линия, с цел да подкрепи по-доброто дишане и да понижи хъркането, което освен ще е от изгода за индивида, който я употребява, само че и за тези, които спят в непосредствена непосредственост.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Silentnight Beds (@silentnightbeds) на Апр 23, 2018 в 9:38 PDT

Silentnight предлага ортопедична опора за по-добро състояние за спане. Тази възглавница се отличава със супер мек заряд от кухи нишки и пяна, и с гладка полипамучна обвивка.

" Кухото " пространство сред влакната оказва помощ да се подсигурява, че възглавницата е дишаща. Точно то прави възглавницата и по-висока от доста други на пазара, цялостни с различни синтетични пълнежи.

А най-хубавото от всичко е, че съгласно Silentnight осем от 10 консуматори на възглавницата са споделили позитивни резултати.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР