Повечето от нас смятат, че за да успеете, трябва да

...
Повечето от нас смятат, че за да успеете, трябва да
Коментари Харесай

13 знаменитости, доказали, че красотата може да бъде различна

Повечето от нас считат, че с цел да съумеете, би трябвало да имате съвършен външен тип. Много звезди обаче потвърждават противоположното.

Тилда Суинтън

© smallbusinessdb, © BEI/REX

“Винаги съм знаелa, че не наподобявам добре и това е голямо преимущество. Всичките ми хубави другари в някакъв миг започнаха да търгуват с външния си тип. Винаги са знаели, че имат светла коса, сини очи, плюшени устни и те би трябвало да работят по съответния метод. Това е огромен товар, от който бях облекчена. ”

Хю Лори

© Geraint Lewis/REX, © bbc

Хю Лори счита, че надалеч не е напълно хубав и че в действителност актьорите не би трябвало да обръщат толкоз внимание на това по какъв начин наподобяват. Както той споделя, до момента в който актьорите не светят като коледни светлини, феновете няма да могат да видят същинското кино.

Ева Грийн

© eastnews, © eastnews

Ева надалеч не е идеална хубавица, само че съумя да реализира самопризнание с помощта на особения си външен тип и гений.
„ В Лос Анджелис се усещам като грозното патенце, като че ли съм от Венера или нещо сходно “, сподели Ева пред английския InStyle.

Бенедикт Къмбърбач

© ITV/REX, © warnerbros

Той съпоставя лицето си с писменост, състояща се от всички съгласни – твърди, ъглови, нервни. „ Отначало се опасявах, че ще бъда зарязан, само че с времето осъзнах, че мястото, на което съм сега, може да се заслужи единствено с умеене. И благодаря на провидението, че ми даде тази улика, тъй като започнах да работя интензивно и в последна сметка триумф пристигна! ”

Бьорк

© Tom Stockill/REX, © getmyads24

“Не се одобрявам единствено когато съм изтощена. Ако ми покажете две фотоси, на които на едната съм грозна, а на другата изтощена, ще се тормозя единствено за втората. ”

Даниел Крейг

© Nils Jorgensen/REX, © sonypictures

Сега е мъчно да си представим какво отвращение провокира изборът на Даниел Крейг като новия Джеймс Бонд. Феновете на франчайза разкритикуваха както гения на Крейг като артист, по този начин и, несъмнено, външния му тип. Даниел обаче потвърди, че всички бъркат с изключителната си актьорска игра, трансформирайки се в най-добре платения Бонд в миналото.

Кейт Бланшет

© cateblanchett, © Amanda Schwab/REX

Най-красивата дама-елф в света била дразнена в учебно заведение с имена като “майката ” и “жаба ” поради огромната си уста. Самата тя си мислела, че има дребни очи и ужасни уши.
“С течение на годините стопирах да мисля прекалено много за себе си и външния си тип. Стареенето е естествена и очарователна част от нашето развиване. ”

Винсент Касел

© news-intime, © James McCauley/REX

Природата не му е дала съвършен външен тип, само че злодеите, които играе, са толкоз харизматични, че няма по какъв начин да не почувстваш най-малко малко състрадание към тях. Този французин в действителност в действителност умее да играе неприятни момчета и сходен облик безусловно притегля дамите.

Хилари Суонк

© Amanda Schwab/REX, © Dave Buchan/REX

Тя не се опасява да опитва с външния си тип и да се откроява от тълпата. Актрисата се майтапи, че най-хубавите й функции са тези, в които тя не е изключително жена. Хилари в никакъв случай не е мечтала да бъде хубавица. “Бях на 16 и ще си призная, че по това време твърдо одобрявах, че към този момент не съм момиче, дете, а млада жена. Че би трябвало да наподобявам и да работя по този начин, че другите да ме харесват, като постигнам триумф. Всичко това ме разтревожи. ”

Хавиер Бардем

© Matt Baron /REX, © Matt Baron/REX

Хората постоянно мислят за Хавиер Бардем като твърд човек поради грубия му външен тип и това доста го разстройва, защото той в действителност има деликатна и срамежлива персона. Каквото и да е правилно, феновете считат, че той няма несполучливи функции и че той не работи, а живее на камера.
„ Когато се видя на корицата на списание, съзнавам, че светът е полудял “, споделя Хавиер за външния си тип.

Chloë Stevens Sevigny

© eastnews, © eastnews

Ролята на Джени в дебюта й в киното Kids (1995) направи Chloë необикновено известна – и не в нейната хубост се влюбиха почитателите, а нейният манталитет.
“Аз не съм вашата класическа хубост и мисля, че девойките не би трябвало да се стремят да бъдат съвършени. ”

Тим Рот

© eastnews, © eastnews

Тим непроменяемо е подигравателен във връзка с външния си тип, като споделя: „ Аз съм доста нелицеприятен човек “ или „ Нека признаем, че не съм Брад Пит “.

Сара Джесика Паркър

© hbo, © eastnews

Разбира се, Сара знае, че не е хубавица в елементарния смисъл. Но тя не се тормози от това, защото е уверена и сполучлива жена.
“Опитвам се да се обличам уместно за моята възраст и съм реалист по отношение на това по какъв начин наподобявам. Ако тези физически неща бяха моята неустановеност, щях да бъда разчувствана. Какви прелестни проблеми. Моите несигурности са по-съществени от това. Притеснявам се преди всичко за децата ми и тяхното здраве. Притеснявам се какви благоприятни условия за работа ще се появят. “

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР