Повечето от нас със сигурност искат 2020 година вече да

...
Повечето от нас със сигурност искат 2020 година вече да
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Брад Пит отново се събраха, а интернет полудя!

Повечето от нас сигурно желаят 2020 година към този момент да завърши, само че за почитателите на Брад Пит и Дженифър Анистън тя донесе още един мотив, който събра някогашната холивудска двойка и накара интернет да се вълнува.

Двамата станаха част от благотворително виртуално събитие в четвъртък, когато дружно с още артисти четоха сюжета на комедията от 1982 година „ Бързи времена в Риджмънт “ . Така нареченото четене на маса беше отсрочено с няколко седмици поради механически проблеми, а в него се включиха Джулия Робъртс, Шая Лебьоф, Матю Макконъхи, Морган Фрийман, Шон Пен, който взе участие в самия филм, и други

A post shared by (@coreresponse) on Sep 14, 2020 at 7:04am PDT

Още при започване на излъчването Дженифър и Брад се обърнаха един към различен:

- Здравей, Анистън!

- Здравей, Пит!

- Как я караш?

- Добре, скъпи, по какъв начин си ти?

- Добре съм.

По-нататък Анистън и Пит се оказаха в функциите Линда и Брад, оказвайки се в обща сцена, където героите им флиртуват в съня на героя на Пит . В облика на Линда Дженфър Анистън споделя: „ Здравей, Брад! Знаеш, че постоянно съм те считала за доста сладостен. Мисля, че си толкоз секси. Ще дойдеш ли при мен? “

This will definitely stop everyone obsessing over Brad and Jen reunions.
— Jillian Sederholm (@JillianSed)
В Twitter един от потребителите написа: „ Обичам да виждам Брад и Джен дружно на еднакъв екран “ , а различен разяснява момента като „ прелестно несръчен, подигравателен и извънредно сладостен “ (вероятно и самият Брад Пит е на същото мнение, в случай че съдим по усмивката му накрая).

„ Брад Пит и Дженифър Анистън собственоръчно избавят 2020 за мен “ , показа различен фен, а реакцията на Джулия Робъртс по време на въпросната сцена беше избрана като „ скъпа “.

julia roberts watching jen aniston and brad pitt’s scene is priceless tho
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР