Повечето от нас познават Матю Пери като Чандлър от култовия

...
Повечето от нас познават Матю Пери като Чандлър от култовия
Коментари Харесай

„Минах през ада“: Матю Пери с шокиращо откровен мемоар за битката си с наркотиците

Повечето от нас познават Матю Пери като Чандлър от паметния ситком „ Приятели “. Докато Чандлър обаче е прочут със занимателното си (пък било то и саркастично) възприятие за комизъм, то действителният живот на Матю наподобява е оцветен в много по-тъмни краски.

По-рано тази есен артистът издаде автобиографията Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing („ Приятели, обичани и огромното извънредно нещо “ – бел. прев.), в който искрено споделя за борбата си с нарко– и алкохолната взаимозависимост. 

Виж още: ТЕСТ: Твоето IQ е над 139, в случай че се оправиш с тези задания по математика!

В изявление с The New York Times Матю споделя, че е изтрезнял от към година и половина – и че почнал работа върху мемоара си скоро откакто прекратил използването на субстанции. Първоначално просто изливал възприятията си под формата на къси бележки, запаметени в приложение на телефона му – само че откакто събрал над 100 страници с материал, посочил текста на мениджъра си, който го насърчил да издаде книга.

„ Беше мъчно да си спомня за всички тези неща, “ прям е той по отношение на процеса на писане и редакция. „ Успявах да работя върху мемоара за най-вече два часа дневно, по-късно страстите ми идваха допълнително. Когато усещах, че съм блъснал стена, си припомнях за всички хора в моята позиция, на които тази книга би помогнала – това ме мотивираше да продължа. “ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР