Повечето от кралското семейство бяха заснети да пристигат в църквата

...
Повечето от кралското семейство бяха заснети да пристигат в църквата
Коментари Харесай

„Силовият ход“ на кралското семейство и актът на солидарност показват, че те са „по-силни от всякога“

Повечето от кралското семейство бяха снимани да идват в църквата за специфичната коледна работа предходната седмица, разказана като трогателна мощ ход от един специалист през днешния ден.

Докато принц Уилям и Кейт Мидълтън участваха в църквата „ Света Мария Магдалена “ в Сандрингам в Норфолк, принц Хари и Меган Маркъл не бяха – те прекараха огромния ден с двете си деца и се обичаха такива в Калифорния.

Сара Фъргюсън, някогашната брачна половинка на принц Андрю, даже участва на службата, тъй че един кралски създател има вяра, че „ всички са добре пристигнали “ - като се изключи Съсекс.

Фил Дампиър, ​​който написа за кралските особи от 26 години, сподели: „ Кралските особи демонстрираха единение на Коледа, като даже на някогашната брачна половинка на принц Андрю Фърги беше разрешено да върви до църквата и присъединете се към тях за обяд. Посланието беше ясно - всички са добре пристигнали, с изключение на Хари и Меган... Хари и Меган дадоха да се разбере, че виждат 2024 година като своя година на възмездие, на което моята реакция е шанс с това. "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР