Повечето от бунтовниците, навлезли на израелска територия, бяха унищожени. Това

...
Повечето от бунтовниците, навлезли на израелска територия, бяха унищожени. Това
Коментари Харесай

Войната: Повече от 300 жертви, хиляди ранени, Ивицата Газа без светлина и храна“

Повечето от бунтовниците, навлезли на израелска територия, бяха унищожени. Това съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху, обобщавайки резултатите от първия стадий от интервенцията против палестинското придвижване Хамас.

„ Първият стадий приключва към този миг с унищожаването на по-голямата част от вражеските сили, проникнали на нашата територия “, написа министър председателят в обществената мрежа. Той също по този начин добави, че държавното управление е решило да спре доставките на електричество, гориво и артикули за линията Газа.

Израел стартира атака против Газа и ще я продължи „ абсолютно и без отмора, до момента в който не бъдат реализирани задачите “, сподели Нетаняху. Премиерът даде обещание, че управляващите на страната ще възстановят сигурността на израелските жители и ще завоюват.

Междувременно, както оповестява The Jerusalem Post, базирайки се на данни на Министерството на здравеопазването, броят на починалите в Израел надвиши 300 души, а 1,5 хиляди са ранени. В линията Газа израелските офанзиви убиха по последни данни 232 души, а към 1,7 хиляди са ранени.

Припомняме, че Хамас нападна Израел с ракети...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР