Повечето мюсюлмански мигранти в рамките на Европейския съюз имат силна

...
Повечето мюсюлмански мигранти в рамките на Европейския съюз имат силна
Коментари Харесай

Доклад на ЕС: Мюсюлманските мигранти вярват в Европа, смятат я за дом

Повечето мюсюлмански мигранти в границите на Европейския съюз имат мощна връзка с европейската общественост, имат вяра в демократичните институции и одобряват Европа като собствен нов дом , макар съществуването на дискриминация на расова основа. Това се показва в отчета на Агенция на Европейския съюз за главните права.

Австрийски министър: Нови миграционни направления се появяват на Балканите

Изследването е извършено през 2016 година и обгръща мнението на повече от 10 000 мюсюлмански мигранти и техните деца , които са непрекъснати и работещи жители на Европейски Съюз повече от една година и не са част от бежанската рецесия на Стария континент. Агенцията изследва в детайли възприятието за принадлежност на чужденците към Европейски Съюз, казуса с дискриминирането и познаването на главните права .

Заради мигрантите популацията на Европа повишено с 1,5 млн. души през 2016-а

Според получените данни, 76% от мюсюлманите имат вяра, че са тясно свързани с тяхната страна на престояване. Най-ниски резултати са регистрирани в Австрия, Холандия и Италия.

Ангела Меркел желае нова политика за бежанците

" Данните от нашето проучване демонстрират, че всички изказвания, че мюсюлманите не са включени в нашето общество, са неуместни ", съобщи шефът на организацията Майкъл О'Флаери. Докладът обобщава и позитивните резултати от интеграцията на мюсюлманските мигранти в европейското общество. На първо място, те имат вяра в правоприлагането и правораздаването . Въпреки това 42% от респондентите означават, че им се постанова да се сблсъскват с полицейски инспекции .

„ Гардиън “: Безпокойството, което поражда схемата „ златна виза “ в Европейски Съюз

Експертите показват, че африканските мигранти, заради обичайните си облекла или цвят на кожата, са по-склонни да се изправят против подбив или дискриминация, което понижава опцията им да намерят работа.

Над 110 000 мигранти и бежанци пристигнали в Европа през Средиземно море тази година

" Отчуждаването на цели групи от популацията основава избрана опасност, която може да има рискови последствия ", предизвестява организация. От там изясняват неприятното показване на Австрия с това, че отрицателното отношение на австрийците към мюсюлманите постоянно е подбудено от публичната полемика по тематиката за миграцията . По тематиката Иракски мигранти изчезнаха в Германия ден откакто бяха избавени от трафиканти Съдът на Европейски Съюз отхвърли жалбата против квотното систематизиране на мигранти " Лекари без граници " стопира спасяването на мигранти в Средиземно море

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР