Повечето мъже имат изключително силна връзка с майка си и

...
Повечето мъже имат изключително силна връзка с майка си и
Коментари Харесай

Защо сестра му може да съсипе връзката ви

Повечето мъже имат извънредно мощна връзка с майка си и нормално тя е индивидът, който взема решение дали вие сте подобаващата, или не. Дори и той да не го осъзнава, майката има мощно въздействие върху сина на подсъзнателно равнище и в случай че тя не ви симпатизира, евентуално връзките ви няма да продължат дълго. Разбира се, не във всички обстановки е по този начин, само че огромна част от мъжете се управляват от майките си. Но защото това е тематика, разисквана хиляди пъти, избираме да спрем дотук с нея. Има още една жена в живота на някои мъже, която също може да се окаже значима фигура във връзката ви. Това е сестра му. Много господа са близки със сестрите си, а от време на време прекомерно. Някои от тях могат да бъдат завладяващи и да се явят спънка сред вас двамата. Днес ще ви разкажем една история за обич, която е претърпяла неуспех, тъкмо поради извънредно мощната връзка сред мъж и неговата сестра.

„ Започнах да се срещам с Джак и си прекарвахме отлично. Бяхме влюбени и щастливи, скоро той ме срещна със сестра си, Мелинда, с която е в действителност непосредствен. Имаше фотоси на двамата из цялата къща, което ми се струваше благо. Тя се държеше добре с мен, само че не след дълго към този момент ми беше мъчно да я претърпявам. Той постоянно й правеше похвали какъв брой добре наподобява, следваше я на всички места, непрекъснато бяха дружно и си споделяха безусловно всичко. Дори, когато Джак излизаше по мъжки с другари, тя постоянно отиваше с тях. Никога не се караха един с различен, което е хубаво, само че в тази връзка имаше нещо доста необичайно. Например един ден с Джак седяхме в хола и се целувахме. Когато спряхме видях, че Мелинда седи на вратата и ни гледа втренчено. Не знаех от какъв брой време е там, само че ми изглеждаше някак извънредно.

Веднъж видях по какъв начин до момента в който Мелинда реже зеленчуци в кухнята, Джак беше поставил ръцете си на кръста й. Не ми хареса, бяха прекомерно близки физически, само че си замълчах. Постепенно започнах да се тормозя от връзките им, само че взех решение, че е прекомерно рано, с цел да доближавам до каквито и да било заключения. Виждахме се от доста скоро. А и може би това е нещо обикновено. Никога не съм била толкоз близка с брат ми или сестра ми, само че хората въпреки всичко са разнообразни, нали? Коя съм аз, с цел да осъждам, който и да е? “, споделя Джесика.

Една вечер обаче обстановката съвсем излязла от надзор, когато нашата героиня задава един напълно елементарен въпрос на Мелинда.

„ Попитах я: „ Виждаш ли се с някого? “ А тя ми отговори, че в никакъв случай няма да откри по-подходящ мъж за себе си от Джак. Още повече се тормозих няколко дни по-късно, когато трябваше да дремя при него. В момента, в който отидох у тях и влязох в стаята му видях, че Мелинда си е легнала до него. Брат и сестра спяха в едно легло? Не можех да допускам. Джак ми изясни, че сестра му от време на време се страхувала да спи сама в нейната стая и по тази причина идвала при него. За протокола, Мелинда е на 21 година

Един ден се разделихме, тъй като се уморих да се надбягвам за вниманието на Джак със сестра му. Не ме разбирайте неправилно, мисля че е доста благо брат и сестра да са близки и да си оказват помощ, само че това излизаше от всевъзможни граници. Имах възприятието, че те са двойка, а не родственици. “, споделя Джесика.

Не след дълго тя се свързала с друга някогашна другарка на Джак и схванала, че напълно не е била единствената объркана дама от листата му с гаджета. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР