Повечето жени са щастливи, когато са с мъж, който не

...
Повечето жени са щастливи, когато са с мъж, който не
Коментари Харесай

Женски наръчник как да му помогнете да свърши по-бързо

Повечето дами са щастливи, когато са с мъж, който не свършва бързо и устоя дълго, до тогава, до момента в който свършат те самите. Тогава обаче идва различен проблем, касаещ директно самия „ сексуален спортист “, на който не му е напълно удобно, когато мъчно еякулира. Нека разгледаме по-обстойно, какви може да са аргументите за това и можем ли да намерим излаз от неловката обстановка.
Стигнете до същината на казуса
Винаги е добра концепция да се опитате да разберете, каква е повода сътрудникът ви да не може да еякулира елементарно. В един от споделените случаи с подобен проблем станало ясно, че това се дължи на психическа контузия, която се е появила, когато на колегата му е било за пръв път и партньорката му се развикала „ да го извади “, когато еякулира. Това за него подействало като прочувствен потрес и блокирало опцията да еякулира всякога. За разрешаването на подобен проблем се изисква много самообладание, евентуално консултация със сексолог, който да предложи съответно позволение на казуса. Важното е да се откри повода за сложната еякулация, с цел да може да се реагира вярно. Не се тормозете да споделяте, тъй като това е в основата на триумфа.
Попитайте го какви са неговите мечти
Няма потребност да се припомня, че колкото е по-възбуден мъжът, толкоз по-лесно може да свърши. Ако най-голямата му фикция е да взе участие в шоколадова оргия със седем дами в огледален бардак, то няма по какъв начин да му помогнете изключително. Понякога обаче, напълно елементарни неща могат да го докарат до полуда, като да вземем за пример целувки по вътрешната част на бедрата, или зад и към ушните миди, или тестисите. Тези дребни дейности биха помогнали доста за неговата конфигурация. Откриването на това, което подлудява колегата ви, е въпрос на опит и желанието да откривате нови хоризонти в любовната игра между тях, както и в самия акт. Трябва да знаете, че освен неговите ерогенни зони са значими за еякулацията му, а също по този начин и тайното му предпочитание, да направи нещо на вас. За доста мъже това може да бъде примерно анален секс, или да еякулират на лицето ви, или да ви вършат кунилингус, нещо което не се осмеляват да ви предложат по някакви аргументи. Има мъже, които доста се възбуждат от кунилингуса, а и да си признаем, дамите които го избират по никакъв начин не са малко. Отново опираме до връзката, която е от значително значение за двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР