Повечето хора във Формула 1 си вярват, че са акули,

...
Повечето хора във Формула 1 си вярват, че са акули,
Коментари Харесай

Тото Волф: Казват, че Ф1 е спорт на акули, но повечето са златни рибки

Повечето хора във Формула 1 си имат вяра, че са акули, до момента в който в действителност са златни рибки, показа шефът на Мерцедес Тото Волф.

„ Моята отговорност е да се грижа за всички в организацията ни и в фамилията си. Възприятието ми може би е разследване от това, че се наложи да поема подобен ангажимент за себе си и сестра си, когато бях още доста дребен. Някакъв инстинкт се разсънва в мен: „ Това е моето племе и аз би трябвало да го защитя, без значение по какъв начин “. Емоционална реакция е. Дори не го върша преднамерено. Мога да проучвам рационално дейностите си. Но от време на време възприятието просто избликва. Това за мен е най-важно: няма да разреша на никого в племето да нарани различен негов член. Защитавам всеки човек допустимо най-добре ", съобщи Волф пред "the-race.com.

„ Аз обичам спорта и полезностите му. Това е съревнование, което би трябвало да се организира при почтени условия. През последните няколко години някои хора вечно изгубиха уважението ми. Не поради нещо съответно. При други проумявам манипулативното им държание, вид „ дилетант Макиавели “. Виждам усмивките, изпълнени с ненавист или негативизъм към нас. Други хора в промишлеността почитам доста, имам другари измежду тях. Те се стараят да свършат оптимално добра работа за спорта, поддържайки неутрална позиция по отношение на всички тимове. Тези хора не молят никого да клони към Мерцедес, а просто да стори максимума за спорта, тъй като всички имаме изгода от това. Приходите се разделят и колкото по-добро е шоуто, толкоз по-добре за F1. Затова схващам някои неща персонално ", добави още той.

„ От друга страна ми е доста забавно да следя хората. Казват, че Формула 1 е спорт на акули. Повече са златни рибки, които си имат вяра, че са акули. А има и няколко бебета акули “, сподели шефът на Мерцедес.

Mood.
— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР