Повечето хора смятат, че възпитанието на децата е женска работа.

...
Повечето хора смятат, че възпитанието на децата е женска работа.
Коментари Харесай

Петима самотни бащи за пример

Повечето хора считат, че възпитанието на децата е женска работа. Оказва се обаче, че мъжете могат да бъдат не по-малко грижливи, нежни и любещи родители, когато са изправени пред тестването да се грижат за децата си сами. Налице са редица образци, когато богати и фамозни мъже отглеждат сами потомците си и изпитват задоволство от това.

През 2010-а западните таблоиди бяха шокирани от новината, че португалският футболист Кристиано Роналдо е станал татко. По това време спортистът се срещаше с съветския модел Ирина Шейк, само че никой не бе забелязал тя да е бременна. По-късно се обясни, че първото дете на Роналдо е родено от сурогатна майка, чието име се пази в загадка.

Осъзнатото решение да стане уединен родител съществено прекатурна живота на футболиста. "Да си татко е неповторимо и доста интимно странствуване, което ме промени напълно... Бащинството ме научи на неща, свързани с любовта, които в никакъв случай не съм знаел ", декларира Роналдо в едно изявление.

Седем години по-късно спортистът още веднъж се обърна към услугите на сурогатна майка. Този път му се родиха близнаци - синът Матео и дъщерята Ева. Името на дамата още веднъж е незнайно. Но въпреки всичко децата ще се снабдят с майка - Роналдо възнамерява брак с Жоржина Родригес, която наскоро роди четвъртото му дете - Алана Мартина.

След трагичната гибел на принцеса Даяна принц Чарлз бе заставен да възпитава самичък синовете си. В оня миг Уилям бе на 15, а Хари - на 13 години. За да отбрани юношите от нападките на английските таблоиди, принц Чарлз реши да ги реалокира от Бъкингамския замък в Лондон в Уиндзорския палат в Хайгроув. На пръв взор решението му изглеждаше спорно, тъй като членовете на кралското семейство постоянно са живеели и са се учили в английската столица. Преместването обаче в действителност се оказа потребен и щадящ вид за момчетата.

Децата се оказаха по-важни от работата за артиста Колин Фарел. След развода със брачната половинка си той се трансформира в уединен родител на двама синове. Колин не се отхвърли от киното, само че събитията го принудиха да огледа по нов метод на живота си. "Вече не ме впечатлява работата върху няколко кино лентата по едно и също време и животът в най-хубавите хотели по света. Аз съм любещ татко, който носи сериозна отговорност и съм напълно концентриран върху това да осигуря по-добър живот на синовете си. Децата дадоха цел на живота ми ", акцентира Фарел.

По време на брака си Том Круз и Никол Кидман осиновиха две деца - Изабел и Конър. Увлечението на артиста по сциентологията постави кръст на връзките им и през 2001-а двойката се раздели. Круз персонално се зае с възпитанието на децата, като нееднократно е признавал в изявленията, че в никакъв случай няма да не помни момента, в който е станал татко. Нещо повече, той носи на драго сърце тази отговорност. На собствен ред Никол Кидман на практика не поддържа връзки с децата, базирайки се на религиозните им убеждения.

След развода американският реализатор Лени Кравиц бе заставен самичък да отглежда щерка си Зоуи. Този интервал стана един от най-щастливите в живота на музиканта. Кравиц разказва връзките с щерка си като "най-хубавото, което имам на този свят ". По думите на самата Зоуи, Кравиц е човек от остарялата школа, по тази причина била възпитавана строго. Баща й да вземем за пример направлявал по какъв начин се оправя с домашните си и я карал да се преоблича, в случай че тоалетът й за някой ваучър му се коствал прекомерно прям.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР