Повечето хора смятат, че само жените обичат да получават комплименти.

...
Повечето хора смятат, че само жените обичат да получават комплименти.
Коментари Харесай

9 комплимента за мъже

Повечето хора считат, че единствено дамите обичат да получават похвали. Това обаче не е по този начин! Какви хубави думи може да кажете на обичания си мъж, с цел да разтопите сърцето му? В тази публикация ще ви представим няколко завладяващи изречения, които ще ви оказват помощ да се доближите до вашата сродна душа.

" Миришеш доста прелестно "

Кажете му какъв брой добре ухае, това сигурно ще го накара да се почувства по-добре. Нека знае какъв брой ви харесва миризмата на парфюма му или още по-добре - миризмата на тялото му.

" С теб се усещам предпазена "

Мъжете обичат да се считат за супергерои. Кажете му, че той е най-силният в света и постоянно се чувствате предпазени до него. Това ще укрепи самочувствието му.

" Ти съвършено решаваш ежедневните проблеми "

Когато вашият обичан човек размени водопроводната апаратура в кухнята, боядиса стената или даже смени крушката, не забравяйте да му благодарите за това. И в никакъв случай не пропускайте да му напомните какъв брой незаместим е той.

" Бил ли си на фитнес? Изглеждаш ужасно! "

Дори и вашият мъж въобще да не е бил в залата, той въпреки всичко ще се радва да чуе комплимент за фигурата си.

" Имаш страховит усет "

Повечето мъже не знаят по какъв начин да се обличат, с цел да наподобяват добре. Ако имате шанс и вашият сътрудник има в действителност страховит фешън усет, тогава не забравяйте да му напомните за това.

" Имаш добра работа "

Много хора не харесват си. Фактът, че тя заема доста от времето им разстройва мъжете. Но в случай че му кажете, че и вие мечтаете да сте на сходна позиция, ще му бъде по-лесно.

" Знаеш по какъв начин да ме накараш да се разсмея "

Чудесното възприятие за комизъм е ключът към мощната връзка. Не забравяйте да намекнете на обичания си за това и да се смеете на идната му смешка. Ще му стане извънредно прелестно.

" Имаш красиви устни, желая да ги целуна "

Мъжете нормално са срамежливи и от време на време се стесняват, когато чуят похвали от жена. Но тази фраза ще му подейства доста добре - в края на краищата буйната ви целувка ще го разтопи.

" Възхищавам ти се "

Казвайки му такава фраза, сигурно ще извършите мъжа си доста благополучен. В последна сметка, основното за него е да знае, че имате потребност от него и обичате смелата му персона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР