Повечето хора смятат, че отстраняването на кмета на град Калофер

...
Повечето хора смятат, че отстраняването на кмета на град Калофер
Коментари Харесай

Калоферци застават зад гърба на отстранения си кмет

Повечето хора считат, че отстраняването на кмета на град Калофер Румен Стоянов е преднамерено. Самият той отхвърля да апелира решението на съда, съобщи БГНЕС.

Калоферци към този момент започнаха подписка в поддръжка на кмета си, откакто общинската изборна комисия в Карлово го в профил от длъжността кмет. Причината е, че с решение на Върховен административен съд е упрекнат в спор на ползи, тъй като е назначил по заменяне за счетоводител в кметството брата на брачната половинка си Лальо Бичев. „ Виновен съм дотам, че съм назначил шурея си. Той не ми е кръвна линия, само че откакто по този начин са решили от комисията. Искам да заявя, че не сме създали нищо, с което да се срамя аз или той от работата си ”, сподели Стоянов.

Жители на Калофер считат, че отстраняването на кмета е преднамерено и ще се отрази отрицателно върху развиването на града. “Мога да кажа, че Румен Стоянов е внесъл, а не изнесъл от кметството. Освен закони, има и морални закони ” съобщи жителка на подбалканското градче.

След 10 дни Общинският съвет в Карлово ще би трябвало да реши кой да назначи за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на Калофер.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР