Повечето хора си мислят, че психопатът е човек без никакви

...
Повечето хора си мислят, че психопатът е човек без никакви
Коментари Харесай

5 интересни факта за психопатите

Повечето хора си мислят, че психопатът е човек без никакви усеща. Някой, който вари живи кученца за наслаждение. В психопатията обаче има повече от това. От Business Insider показват някои любопитни обстоятелства.
1. Всеки от нас си пада малко умопобъркан.
На доктрина, в случай че в миналото не сте изпитвали виновност или страдание за ваша неправилна постъпка, или в случай че сте манипулирали някого, с цел да получите нещо мечтано, значи сте показали психопатични черти. Абсолютното дръзновение и поемането на огромни и недомислени опасности също се считат за такива.
2. Не всички психопати са " психо ".
Не си представяйте Ханбал Лектър. По-голямата част от психопатите не са серийни убийци. Всъщност психопати са 1% от човешкото население и могат да са продуктивни членове на обществото. Тяхната липса на страсти, като да вземем за пример терзание или боязън, им оказва помощ да остават спокойни в напрегнати обстановки. Това може да е потребно при избрани специалности като боец или хирург. Психопатите могат да бъдат и доста чаровни и целенасочени. Добре биха се справяли да вземем за пример на Уолстрийт.
3. Психопатите избират градовете.
Големите обитаеми места оферират по-добри благоприятни условия за разкриване на хора за манипулиране, за анонимност и по-малък риск да бъдеш засечен, в случай че вършиш нечисти каузи.
ОСТАНАЛИТЕ ФАКТИ В EXPERT.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР