Повечето хора си мечтаят да са милионери, но независимо от

...
Повечето хора си мечтаят да са милионери, но независимо от
Коментари Харесай

Как тези тийнейджъри станаха милионери

Повечето хора си мечтаят да са милионери, само че без значение от възрастта това в никакъв случай не става действителност. Има обаче младежи, които към този момент са постигнали тази фантазия. Техните триумфи са на първо място плод на доста труд, мощна упоритост и изключителни умения и в надалеч по-малка степен на шанс.

Мили Боби Браун е на 14 година – положение към 3 млн. $
Мили се трансформира в звезда около ролята на Илевън в касовия сериал „ Stranger Things”. Хонорарът ѝ на епизод е 300 000 $. Освен като актриса тийнейджърката печели много положителни възнаграждения и като модел и рекламно лице. Наскоро 14-годишната британка подписа контракт със спортната марка „ Converse”, също така е и измежду топ лицата на организация „ IMG Models”, в която е колежка с топмоделите Джиджи и Бела Хадид. Към момента, по неофициални данни, благосъстоянието на Мили възлиза на към 3 млн. $. Очаква се тази сума да нарасне доста, като се има поради, че тази година Мили освен ще снима нов сезон на „ Stranger Things”, само че и ще седне на продуцентския стол на различен сериал.
Фин Улфхард е 15 година – положение към 3 млн. $
Още едно дете милионер от „ Stranger Things”, Фин Улфхард е канадски артист и озвучител. В банковата му сметка има към 3 млн. $. Най-известните му участия са ролята на Майк в „ Stranger Things”, където получава по 250 000 $ на епизод и новата екранна версия на „ То “ по Стивън Кинг. Фин има епизодична роля в сериала „ Supernatural”. Освен с кино младежът - милионер се занимава и с музика - член е на известната канадска рок тайфа „ Calpurnia”, дружно с Малкълм Крейг (барабанист), Айла Теслер-Мабе (китарист) и Джак Андерсън (басист).
Мати Би е на 15 година – положение към 3 млн. $
Мати Би е американки музикант и звезда в обществените мрежи. Смята се, че е натрупал благосъстояние към 3 млн.долара. Той е прочут с осъществяванията си в музикалното приложение Musical.ly, както и с публикуването на ремиксирани видеоклипове на песни в YouTube. През 2014 година Мати Би мина един милиард гледания в канала си. Дебютният му албум " Outside the Lines " бе пуснат в YouTube през 2015 година Издава книгата си " That’s a Rap " през 2016 година Мати Би е правил ремикси на доста огромни шлагери като " Eenie Meenie " на Джъстин Бийбър, " I Believe in You " на Кайли Миноуг и " Just The Way You're " на Бруно Марс.
Уилол Смит е на 17 година – положение към 4 млн. $
Дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит има в сметката си към 4 млн. $ от актьорски и музикални изяви. Младата милионерка изгрява като актриса през 2007 година в „ I Am Legend”, където си партнира с татко си. Следващите ѝ хитови функции са в „ Американско момиче “ (2008) и „ Мадагаскар 2: Бягство в Африка “ (2008). Участва и в сериала „ True Jackson, VP” (като по-млада версия на звездата Кики Палмър). От 2010 година има контракт с лейбъла на Jay-Z – „ Roc Nation”.
Мади Зиглър е на 15 година – положение към 5 млн. $
Мади Зиглър е американска танцьорка, актриса и модел, в чиято банкова сметка има към 5 млн. $. Тя е най-известна с ролята си в риалито „ Dance Moms”. Мади стартира да танцува единствено на две години. Участва в известната танцова компания „ Abby Lee”. Модел е в „ Glitzy Girl” и „ Purple Pixies”. Като актриса взе участие в телевизионната драма „ Drop Dead Diva” през 2012 година Мади взе участие в музикални видеоклипове на Sia, Todrick Hall и Alexx Calise. През 2014 година печели наградата „ най-хубава хореография “ на MTV Video Music Awards за клипа на шлагера „ Chandelier” на Sia.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР