Повечето хора разполагат с обръч у дома, но малцина го

...
Повечето хора разполагат с обръч у дома, но малцина го
Коментари Харесай

Открийте силата на обръча: Защо трябва да го има във всеки дом

Повечето хора разполагат с обръч вкъщи, само че малко на брой го употребяват постоянно. Журналистката Мелани Паукнър пробвала да спортува с обръч сред 20 до 40 минути всеки ден в продължение на един месец. Тя останала удовлетворена от резултатите и стигнала до заключението, че това обръчът би трябвало да участва във всеки дом.

Упражненията с обръч наподобяват елементарни, само че това е по този начин единствено на пръв взор. Редовните извършения са потребни освен за талията ви. Те задействат гръбначния дирек и стягат коремните и гръбните мускули. В резултат на това се усъвършенства стойката. Те са и чудесна подготовка за сърдечносъдовата система.

През първия ден на опита Мелани съумяла да върти обръча единствено за 10 минути. Тя не била добра в самото упражнение, само че откакто се научила по какъв начин да го прави, тренировката станала по-дълга. След един месец постоянни извършения момичето признава, че рядко ѝ е било толкоз елементарно да включи фитнеса в всекидневието си.

Разбира се, това упражнение не може да размени пълноценната подготовка, само че може да се трансформира в част от всекидневието . Още една опция да гледате сериал или да слушате подкаст, до момента в който упражнявате. Журналистката постоянно правила тъкмо това.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР