Повечето хора по света не могат да улавят тези фини

...
Повечето хора по света не могат да улавят тези фини
Коментари Харесай

Как Да Влезем Във Връзка С Духовните Си Водачи И Ангелите Хранители!

Повечето хора по света не могат да улавят тези фини трпетения на духовните ни водачи и ангели хранители, като по-голямата част от популацията даже не знае за тяхното битие. Истината е, че те са факт и са край всеки един от нас през целия ни живот и от време на време не осъзнаваме, че ни оказват помощ непрекъснато. В сложни моменти. Свикнали сме отдаваме всичко на добър шанс или случайности, само че тава надалеч не е по този начин.

Истината е, че както редица просветени като Петър Дънов, са удостоверили наличието на духовните ни водачи и всеки човек може да черпи упътвания, сила и препоръки от тях.

Ето по какъв начин всеки от нас може да влезе по отношение на тях.

Тези ефирни същества се намират в различен вид измерение, друго от материята, в която живеят нашите тела. Това са енергийни създания с по-високи вибрации и могат да бъдат контактирани посредством медитация, внушаемост или обострена и тренирана вътрешен глас. Един от най-хубавите способи за влизане в контакт е директно преди лягане или директно преди пробуждане. Тогава мозъкът ни е най-отпуснат и не сме толкоз подвластни на ежедневните съзнателни грижи, които блокират духовното в нас. При задълбочено трениране на сетивата ни можем в даден миг да беседваме намерено с духовните ни водачи и да получаваме съответни отговори на въпроси и решения на проблеми, които ни вълнуват и пречат в живота.

Тези ефирни същества не са тук да ни служат или пук ние да служим на тях. Важното е да разберем същинския смисъл на съжителството с тях, а то е, че са неразделна част от нашия земен път като човешки същества. Това е един незабележим съставен елемент от нас, който ни е даден от вселената, за да ни помогне да изживеем живота си най-правилно и пълноценно.

Много постоянно дребните деца с необременено схващане изживяват мощни връзки с духовните си водачи и ангели хранители, като ние ги назоваваме „ утопичен другар “. В доста от случаите това надалеч не е въображение, само че актуалните психолози и психиатри го назовават по този начин, тъй като просто няма одобрено научно пояснение за явлението.

Водачите ни постоянно ни дават знаци, които пренебрегваме, като те се демонстрират и като сънища.

Важното е да отворим съзнанието си и първата стъпка към влизане в директна съзнателна връзка с тези ефирни същества е да приемем съществуването им за действителност и да повярваме непоколебимо в това, че те са тук с цел да ни оказват помощ.

Следващата стъпка е да упражнявате мозъка и съзнанието си да не пренебрегва спонтанните мисли, които ни идват. Тези инцидентни привидно хрумвания доста постоянно са точно известията, които ни изпращат ангелите хранители и с времето се научаваме да ги разпознаваме на мига. Както всичко в този живот и това има потребност от трениране и затвърдяване и в случай че положите постоянни усилия, сигурно ще бъдете изумени от резултата.

Когато желаете да влезете в контакт с англелите хранители би трябвало да сте доста отпуснати, на безшумно и умерено място и да не мислите за нищо.

Затворете очи и се отпуснете. Можете да зададете мислено или на глас съответен въпрос към своя нравствен лидер. Задайте го няколко пъти, помолете се за най-хубавото за вас решение и изчакайте първата неочаквана мисъл, която ви пристигна в главата. Това не е 100% отговор от духовния лидер, само че можете да повторите това няколко пъти и с времето ще започнете да разпознавате знаците по безукорен метод.

Много добър способ е да практикувате това малко преди да заспите, като зададете няколко пъти въпроса си. Точно когато започнете да се унасяте може да видите картина, да чуете даден отговор или да усетите интуитивно вярното решение. Отговорът може да пристигна и под формата на сън, по тази причина е добре да се опитате да запомняте сънищата си и да ги записвате на лист хартия незабавно след събуждане.

С времето ще се изненадате какъв брой доста неща ще ви се изяснят и животът ви ще се усъвършенства.

На думи звучи малко по-лесно в сравнение с е на процедура, само че в случай че сте непрекъснати и в действителност желаете да влезете по отношение на духовния свят, който стои зад всичко, което ни заобикаля, резултатите ще дойдат с безспорна сигурност.

Автор: bradva.bg
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР