Повечето хора не могат да разберат каква трябва да е

...
Повечето хора не могат да разберат каква трябва да е
Коментари Харесай

99% от хората не могат да разберат какво точно изобразява тази КАРТИНА!

Повечето хора не могат да схванат каква би трябвало да е тази картина. И въпреки всичко, има доста малко щастливци, които неотложно я виждат.

Според изследванията, в случай че сте един от щастливите хора, които могат да видят какво се крие в картината, тогава вие евентуално сте удивително креативен човек.

99% от участниците познаха отговора погрешно, когато бяха помолени да опишат това, което видяха в изображението.Точно по този начин: единствено 1 на 100 съумя да каже верния отговор.
Ако към момента се мъчите да видите какво изобразява изображението, пробвайте още веднъж.


Трик, който може да ви помогне, е да поставите върху по-тъмната страна на фотографията лист хартия или ръката си.
Готови ли сте да видите отговора?

Изненада! Това е мъж с каубойска шапка!
След като откриватели проучиха другите функционалности на мозъка, до момента в който креативните процеси са били в деяние разкрили, че креативните мислещите хора употребяват повече от мозъка си и надлежно по-големи елементи от него са били дейни и за по-дълго време. Това значи, че креативните хора употребяват повече от паметта си, когато се пробват да схванат нещо или да решат казуса.

В този образец на каубоя нагоре, креативният човек ще има повече работа, когато се пробва да реши пъзела. Те биха употребявали по-рано видени картини и фигури от паметта си, с цел да приложат тази информация и да намерят решението.

Възможно е някои хора да са разкрили, че това е извънредно елементарно. Но в случай че бяхте един от тези, които се затрудниха не се чувствайте зле! Това просто значи, че обработвате информацията по друг метод. Хората, които не могат да видят вярно картината, следват по-строг набор от правила, които се основават най-вече на логиката - и няма нищо неприятно в това.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР