Повечето хора когато остареят не полагат много грижи за здравето

...
Повечето хора когато остареят не полагат много грижи за здравето
Коментари Харесай

Зодии които се грижат за здравето си в напреднала възраст

Повечето хора когато остареят не поставят доста грижи за здравето си, има няколко зодии които се грижат за здравето си в преклонна възраст.

Ходенето три до четири километра дневно оказва помощ в битката с наднорменото тегло.
Смята се, че тежестта и храната, която приемате, въздействат на възрастта ви.

Най-възрастните хора не злоупотребяват с нездравословните привички, само че не всички се отхвърлят от цигарите и виното. Доброто възприятие за комизъм и оптимизмът обаче са присъщи за хората, живели повече от 100 години.

Козирог

Козирозите живеят дълго. Мъжете над 90 сами си подготвят вечерята и се оправят с всекидневието.

Те не играят шах, само че обичат да слушат занимателни истории. Отглеждат цветя на балкона, разхождат кучето, в случай че е по-малко от ротвайлер.

Здравето на този земен знак се усъвършенства с възрастта. Тези хора се учат по какъв начин вярно да ръководят силата си.

Тялото им привиква с дисциплинираност, аскетизъм и самообладание. Гръбначният дирек и ставите стават техни слаби места.

За да предотвратите прекомерно огромно тегло, почивката е от значително значение. Това е нещо, което Козирозите не могат да създадат.

Ръчната работа би трябвало да се редува с спектакъл и плаж. При душевен стрес би трябвало да спортувате.

Водолей

Водолеите се усещат ужасно в преклонна възраст. Те занимават мозъка си с решаването на идващия пъзел, с цел да не скучаят.

Те вземат решение загадки и сюжети и даже вършат открития. Те могат да работят до последните дни.

Този въздушен знак получава мощна сила от своя шеф Уран, само че би трябвало да се научи по какъв начин да я ръководи.

Интензивната мозъчна активност може да докара до увреждане на нервната система. Най-доброто лекарство е поддръжката на приятелите и приключенията.

Риби

Рибите наподобяват млади даже на 70-80 години. Рисуват си веждите с молив и отиват да изнасят лекции на студенти.

Вторият брак на четиридесет и пет години удължава живота на дамата Риби толкоз доста, че животът с млад брачен партньор се трансформира в наслада.

Предстоят й още доста нови, непознати, неоткрити неща. Тя може да стартира да отглежда екзотични теменужки.

Рибите са енергични и здрави, до момента в който плуват по вълните на своя утопичен свят. Сблъсъкът с жестоката действителност ги шокира.

Вярата в личните сили, по-високата правдивост, чистотата на връзките оказва помощ да се отървете от напрежението. За всяка болест ще помогне масажът на краката и ходенето необут.

Овен

Овните се клатят през целия си живот. Не боледуват и не скучаят. Те желаят да открият нови острови и типове инсекти.

Хората от този знак ще се гмурнат в морските дълбини и ще се изкачат до върховете на планините, макар задуха и болките в коленете. Здравословното им положение е правопропорционално на настроението им.

„ Всичко ме боли, нищо не желая към този момент “ – ще кажат на тридесет и пет години. „ Тази сервитьорка е хубава “, ще кажат на осемдесет и пет.

Неизползваната сила може да нарани Овена. Те би трябвало непрекъснато да се движат, с цел да поддържат мускулите си в добра форма.

Спортните действия ще укрепят тялото, ще създадат човек от този знак по-силен и по-издръжлив. Приливът на адреналин, непрекъснатата нервност засягат възпалението и неврозата.

Ако Овните лимитират напрежението и си почиват постоянно, те могат да живеят здравословен живот до 100 години.

Дева

Девата възнамерява живота си, слага си цели и ги реализира. Една от тях е да останем здрави в преклонна възраст и това също ще бъде реализирано.

Всички недостатъци по тялото ще бъдат отстранени. Ненужните неща ще бъдат изрязани, бръчките изгладени, зъбите сложени, гръбначният дирек рентгенов и оздравял.

Девата обича да се грижи за тялото си, което удължава живота й. Отслабената имунна система може да прихване заболяването.

Претоварването може да докара до нервно безсилие. Решаването на тези проблеми разрешава на Девите да живеят по-дълго от по-силните си връстници.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР