Повечето хора имат поне една малка стая или пространство в

...
Повечето хора имат поне една малка стая или пространство в
Коментари Харесай

Как да използвате килим, за да направите стаята си по-голяма?

Повечето хора имат най-малко една дребна стая или пространство в дома си, което желаят да е по-голямо. Дори когато не можете физически да увеличите пространството, има способи да постигнете чувството за по-голямо пространство посредством потреблението на вярно подбрани детайли на декора. Килимът е един от тези детайли. Изборът на подобаващия килим може да помогне на вашето пространство да се почувства по-голямо. Ето няколко съвета по какъв начин да извършите това.
Килим за цялата стая
Поставянето на килим от стена до стена в стаята може да ви помогне да извършите пространството по-голямо, като обезпечи целокупност.

 Добави изложение

Редуването на разнообразни подови настилки обезпечава образни спирки за окото. За разлика от това, при килима, който се простира от стена до стена няма нищо, което да спре окото, като по този метод основава усещането, че пространството е по-голямо, в сравнение с е.

Килими за съответно пространство
Ключът към потреблението на килим за несъмнено място, който да помогне на стаята ви да наподобява по-голяма, е да употребявате верния размер. Често срещана неточност при декорирането, която хората вършат, е изборът на килим, който е прекомерно дребен, което прави стаята да наподобява фрагментирана и затова я прави да наподобява по-малка.

 Добави изложение

Точният размер на килима, който е най-благоприятен за вашата стая, ще зависи от няколко фактора, в това число разположението на вашите мебели. Винаги помнете, че всички мебели в една стая би трябвало да лежат върху килима. Ако това не е допустимо да се реализира, то най-малко предните крайници на по-големи мебели би трябвало да са върху килима.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Цвят
Повечето хора са осведомени с концепцията, че светлите цветове оказват помощ за оптичното разширение на простраството, а тъмните цветове го смаляват. Това обаче не значи, че би трябвало да поставите бял килим в дома си. Използването на по-светли тонове на обичания ви цвят в цялото пространство оказва помощ за образно разширение на пространството. Освен това по-светлите цветове отразяват повече слънчева светлина (или изкуствена светлина), в сравнение с по-тъмните цветове, тъй че увеличената светлина в пространството способства за по-просторно чувство.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР