Повечето футболни фенове не таят добри чувства към ВАР, но

...
Повечето футболни фенове не таят добри чувства към ВАР, но
Коментари Харесай

Фенове на Гремио с покушение срещу ВАР технологията

Повечето футболни почитатели не таят положителни усеща към ВАР, само че група последователи на Гремио направи нещо невиждано преди 10 дни и реши да накаже технологията, която бди, с цел да има правдивост във футбола. В семейството против Палмейрас (1:3) видеокабината на терена беше унищожена от почитателите след края на срещата. Гостуващите играчи бяха принудени да избягат в съблекалнята на фона на безредното навлизане на терена, до момента в който управляващите по сигурността се опитваха да възстановят реда. Две значими решения доведоха до възмущението на Гремио - дузпа, отсъдена за Палмейрас през първото полувреме, и анулиран късен гол, който щеше да направи резултата 2:2.

През миналия уикенд пък Гремио и Интернасионал направиха гневно сборичкване на терена, откакто играчи на Интернасионал подвигнаха подправени ковчези в цветовете на Гремио, с цел да се подиграят на своя конкурент. Червените завоюваха с 1:0 след гол на някогашната звезда на Шахтьор Тайсон, само че същинският екшън беше непокътнат за последния съдийски сигнал.

Тогава играчите на Интернасионал размахаха картонени ковчези, оцветени в обичайните за Гремио сини и черни линии, с цел да се подиграят на своя гневен локален противник. И двата тима са основани в Порто Алегре, а конфликтът сред тях е едно от най-антагонистичните и яростни дербита освен в Бразилия, само че и в Южна Америка. И след провокацията целият тим на Гремио се втурна към терена пред ревящата домакинска аудитория. Стюарди и треньори обезверено се опитваха да предотвратят мелето, само че без резултат.

Двата случая на принуждение единствено в границите на по-малко от 2 седмици са белег на обезсърчение защото един от най-големите бразилски клубове е на ръба на изпадане от Серия А. Безсмъртният трибагреник, както е прякорът на Гремио, се намира на предпоследното 19-о място в елита и е на цели 9 точки от избавителния бряг. А до края на сезона отборът има да изиграе единствено още 9, написа " Тема Спорт " в днешния си брой.
 Палмейрас хвърли око на Единсон Кавани
Палмейрас хвърли око на Единсон Кавани

Бразилският гранд счита да направи сериозен опит за привличането на 34-годишния играч
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР