Повечето двойки в Един за друг влизат в риалитито, за

...
Повечето двойки в Един за друг влизат в риалитито, за
Коментари Харесай

Истинските победители в "Един за друг": Лейля и Иван след шоуто - любовна приказка без край

Повечето двойки в " Един за различен " влизат в риалитито, с цел да потвърдят, че са... един за различен. Не по този начин беше с Лейля и Иван от втория сезон на риалитито. Двамата даже бяха разграничени преди да влязат и в предаването трябваше да съживяват връзката си.

Виж още: Мани от " Игри на волята " наля 1000 кубика в гърдите и сподели мъжа до себе си 

Е, пробата се оказва сполучлив! Днес умерено можем да кажем, че те са същинските спечелили на втория сезон, тъй като тяхната връзка продължава и сега. Да напомним в резюме историята им за всички, които не са следили предаването - макар че преди шоуто двамата имат 6-годишна връзка и дете, поради държанието на Иван Лейля го напуща. 

Какво се случва с тях през днешния ден? Лейля и Иван са много дейни в обществените мрежи, като от тях излиза наяве, че са стартирали лични бизнеси. Но за разлика от множеството инфлуенсъри, двамата не употребяват профилите си, с цел да промотират доставки на пици и хапчета за намаляване, а с цел да демонстрират любовта си:

Виж още: Става още по-горещо! Лидия пусна фотография от джакузито на Наско Колев 

Лейля и Иван не са от многословните, които изписват цели фермани под фотосите си - когато фотографията споделя всичко, няма потребност да се правиш на умен. 

Изображение: https://www.instagram.com/leyla.wselenska/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР