Повечето българи са работещи-бедни, това не може да продължи, каегоричен

...
Повечето българи са работещи-бедни, това не може да продължи, каегоричен
Коментари Харесай

Мая Манолова в Бургас: Минималната работна заплата трябва да стане 1260 лева

Повечето българи са работещи-бедни, това не може да продължи, каегоричен е водачът на Политическа партия " Изправи се България "

даде старт на акцията на Политическа партия „ Изправи се България “ в. Тя откри предизборната шатра на морския бул. „ Алеко Богориди “, където беседва с членове и симпатизанти.

Водач на бургаската листа е Добромира Полименова , тя е юрист, представител на майките на деца с увреждания от „ Системата ни убива “.

Майките на деца с увреждания са борбени дами , които са наши сътрудници в акцията. Повече от 10 години системата не просто ги неглижира, а работи против тях ! Това беше и нашето изискване, с цел да попаднеш в листата на „ Изправи се България “ - да имаш лична идея, а майките от „ Системата ни убива “ имат освен това доста мощна “, сподели Манолова.
 Добромира Полименова, лидер на листата на Политическа партия " Изправи се България "
Манолова показа избавителния проект на Политическа партия „ Изправи се България “, в който има пет основни точки – в поддръжка на българската стопанска система и жители. Бившият омбудсман, който извърши със наличие институцията, когато я ръководи, предизвести че ни чака доста тежка зима поради „ безхаберието и корупционните практики, схеми и медиатори на последните ръководещи “.

„ Първата точка в нашия проект включва таван на цените на главните хранителни артикули от дребната потребителска кошница. Втората - фиксиране на цената на бензина и дизела до 2,50 лв. на литър, с решение на Народното събрание. Посочихме по какъв начин това може да стане действителност. Извадили сме на показ цялата скица, вследствие на която една компания печели над 3 млрд.лева годишно. Заради скъпия бензин и дизел и инфлацията лети нагоре и нараства всичко “, добави Манолова.

Тя означи, че ще се борят и против фрапантното повишаване на цената на водата в Бургаска област.

„ 60 % е връх за цялата страна, което удря и популацията, и бизнеса, изключително туристическия отрасъл. Събирахме подписка в Бургас, имахме цивилен митинг и настоявахме ВиК сдружението да не се възползва от увеличената цена. За страдание те не чуха нашия апел, само че пък прокуратурата чу и по нашия сигнал за водата в Бургас, Софийска градска прокуратура (СГП) подаде митинг в Административния съд. Има всички шансове решението на КЕВР да бъде анулирано “, добави Мая Манолова.  
 Мая Манолова с регионалния координатор на Политическа партия " Изправи се България " Габриела Гоцкова (в средата), третият в листата Даниел Иванов (вдясно от Манолова) и Добромира Полименова (вдясно)  10-ият в бургаската листа е Мартин Мартинов, прочут ресторантьор, човек, който е помагал на хиляди изпаднали в потребност, основател на акцията " Подай ръка "
 

Друга точка от избавителния проект е обвързвана с повишение на приходите. Минималната работна заплата да стане 1260 лв., колкото е издръжката на живот, настоя водачът на Политическа партия „ Изправи се България “.

„ Няма по какъв начин хора да живеят в България с инфлация над 17 % - двойно по-висока от европейските страни и повишаването на съществени хранителни артикули с 50 %. Повечето българи са работещи-бедни, тъй че МРЗ би трябвало да покрива издръжката на живот “, безапелационна е Манолова.

Последната точка е обвързвана с дълговото иго, както го дефинира водачът на Политическа партия „ Изправи се България “.

„ В условия на рецесия хората теглят от ден на ден заеми – от банки, небанкови институции и стават обект на похищения от колектори и частни правосъдни реализатори. Готови сме със Закона за частния банкрут и Закон за ограничение на свръхправомощията на банките, както и орязване на таксите на ЧСИ-ата “, добави Мая Манолова.



„ Смятам, че  тъкмо хора, които са потърпевши от системата и са се борили против нея би трябвало да влязат в Народното събрание, с цел да създадат нещо освен за тези, които са се сблъсквали с лечебните заведения и здравната система, а и с безспорното неглижиране на елементарните българи “, сподели от своя страна лидерът Добромира Полименова, вижте повече във видеото:



ВИЖТЕ ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ОТКРИВАНЕТО НА КАМПАНИЯТА НА Политическа партия ИЗПРАВИ съдебна експертиза БЪЛГАРИЯ В БУРГАС:

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР