Повече от видно е, че актьорът Филип Аврамов си прекарва

...
Повече от видно е, че актьорът Филип Аврамов си прекарва
Коментари Харесай

Филип Аврамов с колежка-любовница на морето

Повече от видно е, че артистът Филип Аврамов си прекарва повече от отлично край морето.

Той е в компанията на червенокоса сценаристка Христина Димитрова, която е съавтор на сюжета на спектакъла „ Защото съм прочут “.

Именно около представянето на спектакъла в Царево, Филип Аврамов – Фицата и Димитрова са на морето. Казано с други думи, двойката съчетава потребното с приятното.

Те освен си разделят една хотелска стая, а по всичко проличава, че връзките посред им надалеч не са единствено служебни.

Филип Авамов и Димитрова не се свенят да се натискат като младежи на терасата на хотела, която е с аспект към морето. Преди няколко дни двамата излезли на балкона да изпушат по цигара, като в това време се наслаждавали на ласките си. Сценаристката погалила Аврамов по главата, след което го помолила да й напръска врата със спрей срещу комари.

47-годишният любовчия освен, че незабавно се отзовал на молбата й, а даже разтрил нежно плещите й.

Малко по-късно тандемът се отдал на вечерна разходка из Царево. Двамата крачели гордо из улиците, откакто червенокосата му възлюбена го хванала на разположение, разкриват очевидци.

По-наблюдателните разкриват, че на безименния пръст на Димитрова имало пръстен, само че по този начин и не станало ясно дали е годежно украшение или брачна халка.

Припомняме, че Аврамов се разведе със брачната половинка си Милена Спиридонова преди петилетка.

Почти по същото време той стана татко за повторно, откакто певицата и здравна сестра Севинч Ибрахим го подари с щерка. Към днешна дата той е разграничен и с майката на втората си щерка, само че твърди, че са съумели да запазят другарски връзки.

Източник: Уикенд







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР