Повече от седмица ограда около на Фокума в Пловдив е

...
Повече от седмица ограда около на Фокума в Пловдив е
Коментари Харесай

Счупена ограда около Форума с дни стои неоправена, Общината тепърва ще търси с какво да я подменя

Повече от седмица ограда към на Фокума в Пловдив е счупена, а стъклата не са отстранени. Освен недоброто усещане, което остава в пешеходците, обстановката основава сериозна причина за произшествия. Причината е, че ограниченията за обезопасяване, подхванати досега, са меко казано несъответстващи. Няколко метра бездна, която се открива над ул. „ Гладстон “, е лимитирана само със сигнална лента.
Прочетете още
Проверка на медията ни демонстрира, че от администрацията на регион „ Централен “ преди повече от седмица е уведомила Община Пловдив за счупените стъкла. До през днешния ден обаче прегледен резултат от подхванати дейности е само въпросната лента.

От общината обявиха, че обработват сигнала. Към момента се търсят разновидности за замяна на счупените стъкла, а вредите ще бъдат покрити от бюджета им. 

Всъщност това не е прецедентен случай за ремонт на огражденията, който се проточва във времето. Често ставаме очевидци на това по какъв начин оборудванията към пощата и разкопките с месеци стоят с нарушена целокупност.

Защо, при все честата нужда от подмяната им, Общината към момента не е намерила метод да се снабди с аварийни стъкла, които да подменя по неотложност? Нямаме отговор. Можем обаче да преположим, че казусът не се приема задоволително насериозно. Доказателство за това е фактът, че търкалящите стъкла също не се отстраняват навреме от централните елементи на града. 

Галерия на счупени стъкла, непремахнати от общината със седмици /архив/:



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР