Повече от очевидно е, че това правителство не работи за

...
Повече от очевидно е, че това правителство не работи за
Коментари Харесай

От партия Възраждане искат оставка на правителството


Повече от явно е, че това държавно управление не работи за българския народен интерес, по тази причина ние желаеме неговата незабавна оставка. Това декларират от партия " " в известие до медиите. 

,,Действията на държавното управление и решенията, които взима, са редовно реализирано национално изменничество. Вече съвсем месец убеждават българския народ по какъв начин България би трябвало да даде оръжия на Украйна, а от две седмици ни приказват по какъв начин би трябвало да пуснем Македония да договаря за участие в Европейския съюз``, считат от партията. 

Нека да отидем на предварителни избори, които да послужат като самобитен референдум за това желае ли българският народ България да се замесва във войната в Украйна и желае ли българският народ България да пусне Македония да договаря за участие в Европейския съюз, пишат от групировката. 

Според " " " огромна част от гласоподавателите на партиите, които все още са в българското ръководство, не желаят нито включването на България във война, нито даването на повече концесии на Македония и повдигането на ветото над преговорния развой ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР