Повече от очакван успех записа тимът на Левски Лукойл над

...
Повече от очакван успех записа тимът на Левски Лукойл над
Коментари Харесай

Левски Лукойл отвя без проблем Академик пред Вальо Златев

Повече от предстоящ триумф записа отборът на Левски Лукойл над Академик. Момчетата на Тити Папазов завоюваха с лекост с 96:70 в Правец пред погледа на шефа на "Лукойл България " Валентин Златев.

Левски Лукойл стартира мобилизирано и потегли със серия от 16:0 след пет безответни тройки. Младият състав на "студентите " съумя да се върне поне в дуела и да понижи изоставането си единствено на четири точки при започване на втората четвърт.

Постепенно обаче Левски Лукойл взе събитията в свои ръце и до почивката дръпна с 18 точки при 50:32. Малко след подновяването на играта задатъкът на столичани стана и 20 точки, а след това момчетата на Папазов поддържаха преднина от 25-26 точки.

На моменти тя надвиши и 30 точки, с цел да може в последна сметка дуелът да завърши при 96:70 в по-леко движение в заключителни минути на дуела. Така Левски Лукойл записа 11-и триумф и се изравни по точки с водача Балкан, преди обаче ботевградчани да са изиграли дуела си. Академик остава с 8 победи и 8 загуби.

Най-резултатни за спечелилите бяха Николай Стоянов и Джъстин Нокс с по 14 точки. Силен мач изигра и Кийт Клантън, който приключи с трипъл- дабъл за Левски Лукойл - 11 точки, 13 битки и 10 асистенции. За Академик се отличи Лъчезар Димитров с 16 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР