Повече от месец след като спечели над 700 000 долара

...
Повече от месец след като спечели над 700 000 долара
Коментари Харесай

Къде се покри покер милионерът Костадин?


Повече от месец откакто завоюва над 700 000 $ от онлайн шампионат на покер някогашният ръководител на Пирин Секретен сътрудник Костадин Капчин е неоткриваем. Никой не го е виждал, седмици след облагата, написа struma.com.

Константин направи огромният удар при започване на февруари, откакто приключи на второ място в шампионата и завоюва колосалната сума, от наградния фонд, възлизащ на 10 млн. $. Още на идващия ден благоевградчанинът се покри и даже смени персоналния си телефон, с цел да не го безпокоят, откакто за една нощ се трансформира в милионер.

Запознати с онлайн игрите на покер разясняват, че има възможност зад Капчин да стои различен мощен състезател, който да употребява прякора на Косьо. Фактът, че Капчин се покри и това, че никой не е го е виждал в града към този момент месец, обаче поддържа изцяло тезата, че точно фенът на Пирин е завоюва голямата сума пари.

Според градските митове, към Капчин са отправяни закани, да си откупи успокоение при избрана сума пари. Това може да е и повода Капчин да а напуснал рамките на страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР